2020-08-10 23:12

Reacţie fără precedent a Muzeului Madame Tussauds din Londra după ANUNŢUL făcut de Meghan şi Harry. Ce se întâmplă cu figurile lor de ceară

 |  16:18
Reacţie fără precedent a Muzeului Madame Tussauds din Londra după ANUNŢUL făcut de Meghan şi Harry. Ce se întâmplă cu figurile lor de ceară

După decizia de a renunţa la titlul de „seniori” în cadrul Casei Regale a Marii Britanii, Meghan Markle și Prințul Harry suportă deja consecinţele. Muzeul Madame Tussauds din Londra a scos figurile de ceară ale lui Meghan Markle și ale Prințului Harry, din expoziția dedicată membrilor Familiei Regale.

„Împreună cu restul lumii, reacționăm la auzul surprinzătoarelor știri că Ducele și Ducesa de Sussex vor renunța la titlurile de seniori”, a precizat Steve Davies, Manager General la Madam Tussauds Londra.

Comunicatul continuă: „Începând de astăzi, figurile lui Meghan și Harry nu vor mai apărea în galeria Familiei Regale. Având în vedere că sunt două dintre cele mai populare și iubite figuri, bineînțeles că vor rămâne în continuare o adiție importantă la Madame Tussauds Londra, în timp ce așteptăm să vedem ce îi așteaptă în noul capitol al vieții lor.”

Figurile de ceară apăreau alături de cele ale Reginei Elisabeta, Prințul Philip, Prințul de Wales, Ducesa de Cornwall și Ducii de Cambridge (Kate Middleton și Prințul William).


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-10Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz