2020-02-17 14:38

Realitatea FM se închide după demisia lui Robert Turcescu

 |  18:34
Realitatea FM se închide după demisia lui Robert Turcescu

Postul deradio Realitatea FM se va închide, de la 1 septembrie, decizia fiind luată deSorin Enache, directorul general al grupului Realitatea Caţavencu, după ce aaflat că Robert Turcescu demisionează. Jurnalistul ocupa funcţia de directorgeneral al postului. “Înaintede a posta respectivul mesaj pe blog, am avut o discuţiecu Sorin Enache în care l-am anunţat cădemisionez şi el m-a anunţat că, odată cu plecarea mea de la Realitatea FM, se vede obligat să închidă şi postul,lucru pe care l-a anunţat şi oamenilor de la RealitateaFM la 10 minute după discuţia pe care am avut-o”, a declaratziaristul pentru paginademedia.ro.

RobertTurcescu a anunţat, luni, pe blogul personal, că pleacă din Realitatea Media,precizând că pentru el a sosit vremea să deschidă un alt capitol. "Pentrumine a sosit vremea să deschid un alt capitol. Nu-mi fac iluzii şi nici planuriîn care să încapă cuvinte precum «mai bine» sau «mai rău». Dar simt de cevavreme că e momentul pentru o nouă provocare pe care înţeleg să mi-o asumdincolo de calcule financiare sau doctrinare. Nu ştiu, acum, când scriu acesterânduri, încotro mă îndrept şi nici care sunt provocările viitorului imediat.Vom vedea împreună prin intermediul acestui spaţiu virtual în care mă oblig săpostez periodic o sumă de gânduri, amintiri şi experienţe", mărturiseşteRobert Turcescu.

Jurnalistula început să lucreze la Realitatea TV în anul 2003. De curând, s-a număratprintre persoanele cu cele mai mari şanse să preia interimar funcţia depreşedinte-director general al Societăţii Române de Televiziune (SRTv), după cefostul Consiliu de Administraţie al TVR, condus de Alexandru Sassu, a fostdemis. Ulterior, Turcescu a declarat că emisiunile sale au fost scoase de peRealitatea TV, în contextul propunerii vehiculate de a prelua interimarconducerea TVR.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-07-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine