2020-02-21 21:20

Regina Elizabeth, replică dură când l-a văzut prima dată pe prinţul William: «Bine că nu a moştenit...!»

 |  18:02
Regina Elizabeth, replică dură când l-a văzut prima dată pe prinţul William: «Bine că nu a moştenit...!»

Regina Elizabeth a II-a ar fi făcut o remarcă destul de dură după ce i-a fost prezentat prinţul William, imediat după naşterea acestuia, exprimându-şi uşurarea că micuţul nu a moştenit urechile mari ale tatălui său, prinţul Charles, potrivit Daily Express.

Potrivit unor surse, Regina Elizabeth a II-a a avut o remarcă  dură când l-a cunoscut pe prinţul William, nepotul său, fiul prinţului Charles şi al regretatei prinţese Diana: "Slavă Domnului că nu are urechile tatălui său!".

Mai celebru pentru comentarii acide este însă prinţul consort Philip şi, în ceea ce priveşte bebeluşii regali, ar fi de reţinut o replică a acestuia când şi-a văzut întâiul născut, pe Charles. Potrivit unui documentar difuzat în 2013 pe Netflix, "Royals", prinţul Philip ar fi spus că fiul său seamănă cu "o budincă de prune", citeaza Mediafax.

La rândul său, potrivit biografiei lansate de Andrew Morton în 1992 "Diana: Her True Story", prinţul Charles ar fi spus la naşterea prinţului Harry: "Oh, Dumnezeule, este băiat! Şi are chiar şi păr roşcat".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-10Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
10 Mai 2019

ha ha ...corect.Si mie mi se pare mai reusit roscovanul Harry,seamana foarte tare cu maica-sa Diana.Doi copii care au crescut fara mama din cauza ca in Anglia nu exista divortul,exista doar crimele deghizate in accidente de masina.Probabil ca cei doi copii stiu la ora asta cine se face vinovat de moartea mamei lor...si o sa traga concluziile din asemenea fapte oribile.Un barbat care-si omoara nevasta nu mai are cum sa fie respectat indiferent cine este.Am avut si noi in Romania asemenea degenerat care si-a abandonat nevasta si copiii ca sa fuga cu amantele de la palat...Se chema CAROL al 2-lea Englezii au facut si ei schema recent cu Diana...sa plateasca drepturile de autor.COPYRIGHT BY CAROL al 2-lea..ha ha ha
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine