2020-06-06 10:30

Regina INSTAGRAMULUI. Kyle Jenner primește 1.2 milioane de dolari pentru o postare / Cine îi urmează în TOP

 |  18:51
Regina INSTAGRAMULUI. Kyle Jenner primește 1.2 milioane de dolari pentru o postare / Cine îi urmează în TOP

Kylie Jenner rămâne vedeta Instagram cel mai bine plătită din lume cu 1.2 milioane de dolari pentru o postare.

Tânăra în vârstă de 21 de ani are peste 141 de milioane de abonați pe platforma socială și a fost declarată de Forbes liderul miliardarilor care și-au făcut averea pe cont propriu, mulțumită liniei sale de produse, Kylie Cosmetics.

Potrivit analiștilor de la HopperHQ.com prezența socială a lui Kylie Jenner este o afacere în sine, valoarea acesteia crescând cu 27 de procente în cursul ultimului an. Specialiștii au ajuns la această concluzie după ce au luat în considerare mai mulți factori, inclusiv implicarea publicului, numărul urmăritorilor și frecvența postărilor, citeaza Mediafax.

Kylie Jenner s-a născut pe 10 august, 1997, în Los Angeles. Este cea mai tânără fiică a vedetelor Kris Jenner și Caitlyn Jenner (cunoscută anterior drept Bruce Jenner).

Pe locul doi al clasamentului se află Ariana Grande care a intrat în clasament direct pe poziția secundă după ce analiștii au stabilit că o postare a sa pe Instagram ajunge până la 996.000 de dolari.

Fotbalistul Cristiano Ronaldo completează podiumul celor mai bine plătite personalități de pe instagram, o postare publicitară pe contul său ajungând la 975.000 de dolari. Pe locul patru este sora și colega de reality show a lui Kylie, Kim Kardashian cu o valoare de 910.000 de dolari pentru o postare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine