2020-02-16 20:36

Reţeaua lui Oprah Winfrey, dată în judecată de o fostă angajată

 |  15:45
Reţeaua lui Oprah Winfrey, dată în judecată de o fostă angajată

O femeiecare a lucrat pentru reţeaua de televiziune a celebrei realizatoare OprahWinfrey, OWN, a dat în judecată compania, susţinând că a fost obligată sămuncească într-un mediu ostil, din cauza faptului că suferea de o formă descleroză, informează tmz.com. Catherine Dunn, care suferă de mai mulţi ani descleroză multiplă, a început să lucreze la canalul tv ca asistentă, în 2008.

Potrivitdeclaraţiilor sale, ea a fost tratată necorespunzător din cauza bolii sale şi afost forţată să îşi dea demisia odată ce simptomele bolii sale s-au agravat, pefondul mediului de lucru ostil şi al stresului. Totodată, ea susţine că, în timpce era în concediu de odihnă, a fost înlocuită de "o altă angajată, maitânără şi fără probleme medicale".

Dunn adepus dosarul la un tribunal din Los Angeles, vineri.

Populararealizatoare şi prezentatoare de televiziune Oprah Winfrey va pune capăt emisiuniicare a făcut-o celebră, "The Oprah Winfrey Show", în 2011, după 25 deani de difuzare şi intenţionează să prezinte o nouă emisiune zilnică pepropriul post de televiziune, care va avea o lansare oficială în 2011.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-06-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine