2020-06-03 13:20

Revelion în casa „Mireasă pentru fiul meu”. Iată cum petrec concurenții

 |  20:14
Revelion în casa „Mireasă pentru fiul meu”. Iată cum petrec concurenții

Concurenții emisiunii „Mireasă pentru fiul meu” vor da startul petrecerii de Revelion mai devreme. Încă de la ora 14.00, cei care au rămas în competiție vor începe cheful, având invitați speciali. Andreea Bălan, Margherita şi Ioniţa de la Clejani sunt doar câțiva dintre artiștii, care le vor fi aproape.

După patru luni petrecute în casa „Mireasă pentru fiul meu” şi sărbătorirea Crăciunului alături de oamenii dragi, care le-au fost alături în aceste zile magice, concurenţii înscrişi în competiţie se pregătesc pentru marea petrecere de Revelion, căreia îi vor da startul imediat după ora 14:00, la Antena 1.

Ca în fiecare an, artişti de renume trec pragul „Mireasă pentru fiul meu”, pentru a sărbători alături de marea familie a emisiunii trecerea dintre ani.

Andreea Bălan, Viorica, Margherita şi Ioniţa de la Clejani sau Mioara Velicu sunt doar câţiva dintre invitaţii Mirelei Boureanu Vaida la ceas aniversar, iar magicianul Johannes promite un spectacol de excepţie, provocându-i inclusiv pe artiştii aflaţi în platou.

Astfel, Viorica va avea ocazia să îşi vadă propria fiică levitând, iar concurenţii vor trece prin probe de foc, provocări teribile, în urma cărora fericiţii câştigăţori vor primi o excursie la munte.

Imediat după Revelionul Starurilor, prezentat de Dan Negru, începând cu ora 02:30, Mirela Boureanu Vaida le dă întâlnire telespectatorilor, „La Hanu’ Mirelei”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-12-30Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine