2020-07-05 02:58

Revenire spectaculoasă la Antena 1. Cine îşi reia emisiunea

 |  17:58
Revenire spectaculoasă la Antena 1. Cine îşi reia emisiunea

Atunci când nimeni nu se mai aştepta, după ce au trecut printr-un proces, relaţia dintre Antena 1 şi Mihai Bendeac a revenit la normal. Actorul revine luni, 30 noiembrie într-un nou sezon “În puii mei”.

Luni, de la ora 20:30, postul din Baneasa va difuza prima editie "In puii mei", dintr-o mini-serie de patru episoade ce vor fi transmise in acest an.

"Personaje noi, invitati surpriza din diverse domenii, o noua abordare de filmare si mult umor sunt ingredientele de baza ale show-ului de comedie", se arata in comunicat, citat de Ziare.com.

Legat de motivul reluarii show-ului de la Antena 1, Mihai Bendeac a declarat: "Va marturisesc faptul ca, desi este onorant, a avea in portofoliu cel mai redifuzat show de televiziune din istoria Romaniei poate fi si o pacoste. Fiecare scheci 'In puii mei' a fost de atatea ori in reluare incat pe ecran putea rula si textul, cu o bila, ca la Karaoke, probabil ca cei de acasa stiau intonatia, accentul. Ei bine, unul dintre motivele pentru care am decis sa accept o noua serie de show-uri este tocmai acesta.

"Noile episoade, pe care le filmez in aceasta perioada alaturi de o echipa de un profesionalism remarcabil, sunt diferite fata de ceea ce ne-am obisnuit a intelege prin show de comedie romanesc. De la abordarea intr-o cheie cinematografica pana la, efectiv, suprarealismul unor scene, distributia vasta, cu actori din toate generatiile si grija echipei la detalii, fac din acest show o productie cu care stai in picioare in fata unui strain", mai declara Bendeac.

Reactia lui Mihai Bendeac dupa anuntul revenirii la Antena 1:

"In spatele acestei reveniri stau ore, zile, luni de studiu. Faptul ca tot ce am facut in Internet in ultimii ani a devenit viral ma face sa cred ca limbajul meu este contemporan. Am o responsabilitate in fata oamenilor. In ochii multora reprezint un reper si le multumesc pentru asta", declara atunci Bendeac.

Actorul a parasit Antena 1 in urma unui scandal legat de productia "In puii mei", el fiind dat si in judecata de conducerea televiziunii.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-11-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz