2020-08-11 15:10

RICKY MARTIN şi soţul lui aşteaptă al patrulea copil: "Suntem ÎNSĂRCINAȚI!"

 |  23:05
RICKY MARTIN şi soţul lui aşteaptă al patrulea copil: "Suntem ÎNSĂRCINAȚI!"

Ricky Martin şi soţul lui, Jwan Yosef, aşteaptă al patrulea copil. Cei doi mai au o fetita de opt luni si 2 baieti gemeni de 11 ani.

Martin, în vârstă de 47 de ani, a făcut anunţul în timpul unui eveniment caritabil care a avut loc sâmbătă seară în Washington, unde a participat alături de soţul lui şi de gemenii Matteo şi Valentino, în vârstă de 11 ani.

„Familia mea e aici”, a spus el pe scenă, după ce a fost premiat pentru activismul LGBTQ şi acţiunile sale caritabile. „Jwan, te iubesc, Valentino şi Matteo, vă iubesc din tot sufletul, sunteţi puterea mea, mă inspiraţi în fiecare zi, mă motivaţi să continui să fac ceea ce fac şi sunteţi nişte copii minunaţi”.

El a amintit-o şi pe fiica lui în vârstă de 8 luni, Lucía Martin-Yosef, care este „lumina vieţii mele”. 

„Şi, apropo, trebuie să anunţ că suntem însărcinaţi. Aşteptăm. Iubesc familiile mari”, a spus el în aplauzele publicului.

Starul portorican, care a anunţat în mod public în 2010 că este homosexual, a devenit tată de gemeni în 2008. Fiii lui, Matteo şi Valentino, s-au născut cu ajutorul unei mame surogat. În ianuarie 2018, el a anunţat că s-a căsătorit cu artistul siriano-suedez Jwan Yosef, născut în 1985, potrivit News.ro.

foto: USA Today


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-30Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz