2020-02-28 15:10

Ricky Martin e şi scriitor! Îşi publică memoriile în noiembrie

 |  18:12
Ricky Martin e şi scriitor! Îşi publică memoriile în noiembrie

RickyMartin a anunţat, joi, că volumul său de memorii intitulat "Me", ceva fi lansat pe 2 noiembrie, va relata eforturile sale depuse pentru a-şi faceun nume în industria muzicală, drumul către celebritate, acceptarea proprieisexualităţi şi decizia de a deveni părinte, relatează Reuters.

Atâtversiunea în limba engleză, cât şi cea în limba spaniolă a acestui volum,"Me", respectiv "Yo", vor fi lansate în Statele Unite aleAmericii pe 2 noiembrie, la editura Celebra, o subdivizie a grupului Pinguin.

RickyMartin, în vârstă de 38 de ani, a declarat că a scris acest volum de memoriidupă ce a făcut public, în luna martie a acestui an, faptul că este homosexual,punând astfel capăt speculaţiilor din presa internaţională. Cântăreţul adevenit tatăl unor băieţi gemeni, născuţi cu ajutorul unei mame surogat, în2008. El nu a oferit presei nicio informaţie despre identitatea mamei sau loculîn care s-au născut copiii. "Scriind această carte, am retrăitexperienţele care m-au făcut să fiu ceea ce sunt astăzi. A trebuit să fac dinnou legătura dintre anumite informaţii pe care le ştersesem deja din minteamea", a mărturisit cântăreţul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-08-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine