2020-02-25 21:30

Riscurile meseriei: ce interdicţii au vedetele de la TV. Simona Pătruleasa nu are voie să se bronzeze pe faţă

 |  19:23
Riscurile meseriei: ce interdicţii au vedetele de la TV. Simona Pătruleasa nu are voie să se bronzeze pe faţă

Puţini dintre cei care butonează telecomanda ştiu căfrizura căreia Andreea Esca i-a rămas fidelă încă de când a spus prima oară“Bună seara, Bucureşti! Bună seara, România!”, în urmă cu 15 ani, a plăcut atâtde mult şefilor, încât prezentatoarea de la Pro TV nu are voie să o schimbe.Regulile care privesc aspectul fizic se aplică şi altor vedete ale trustului şi,prin urmare, Adela Popescu spune că ea nu are voie să se vopsească şi nici săse îngraşe, iar Nicoleta Luciu are interzis la măritiş. Coafurile şi stilulvestimentar impus de şefi nu sunt singurele reguli pe care trebuie să lerespecte cei care apar pe sticlă, ci este vizată şi pielea care trebuie să fiemusai curată şi cu o culoare uniformă. Simona Pătruleasa nu are voie să sebronzeze pe faţă, iar atunci când merge în vacanţă are întotdeauna grijă să seprotejeze corespunzător pentru că, şi aşa măslinie, n-ar mai da bine pe sticlădacă ar fi foarte bronzată.

Strategiile de PR ale multora dintre posturile TV dinRomânia sunt foarte bine puse la punct, aşa încât vedetele lor nu sunt lăsate săse implice în scandaluri cu tentă sexuală, nu au voie să pozeze în revistepentru bărbaţi şi nici să dea replici tăioase prin ziare. Astfel, mulţi iepuraşi“Playboy” şi-au schimbat radical imaginea şi au devenit doamne respectabile şimămici grijulii, nici un aspect legat de viaţa privată nu răzbate prin ziare,iar singurele ştiri pe care le aflăm sunt crâmpeie din vacanţele acestora, însăşi acelea cosmetizate de PR. Puţini sunt cei care ştiu că vedetele suntpasibile de amenzi usturătoare, ce pot culmina chiar cu excluderea de pe postîn caz că nu acceptă aceste regulamente. Deşi nu are interzis la măritiş şinici la copii, Simona Pătruleasa nu are voie să se bronzeze pe faţă. După unconcediu petrecut în Turcia în această vară, prezentatoarea de la Kanal Daproape că s-a întors la fel cum a plecat pentru că un bronz pronunţat esteinterzis. Motivul ar fi acela că Simona, şi aşa cu un ten măsliniu, nu ar mai dabine pe sticlă dacă ar fi foarte bronzată aşa că, are două variante: ori îşiprotejează foarte bine faţa cu creme de plajă destinate bebeluşilor şi riscă săfie în contrast cu restul corpului, ori nu mai face plajă deloc. Surse dinKanal D ne-au spus că Pătruleasa este preferată aşa cum este şi nu ar fiindicat nici să-şi schimbe culoarea părului sau coafura, nici să se îngraşe şi,cu atât mai puţin, să prezinte ştirile ca abia întoarsă după trei luni înCaraibe.

Frizura Getei Voinea, emblema Andreei Esca

Când spui PROTv, spui Andreea Esca şi inevitabil îţivine în minte coafura inconfundabilă a prezentatoarei. Obligată prin contract,Andreea a rămas fidelă tunsorii pe care Geta Voinea i-a făcut-o în urmă cu 15ani şi a ajustat-o foarte puţin, de-a lungul anilor. Doar în timpul liber, cândonorează evenimentele mondene, Esca îşi face bucle sau cocuri, însă la pupitrulştirilor are aceeaşi pieptănătură. Colega ei de trust, Nicoleta Luciu, a avutmult timp interdicţia de a avea copii, însă pentru că s-a întâmplat să rămânăînsărcinată şi nimeni nu a mai putut face nimic, este vizat acum statutul său.Iepuraşul “Playboy”, care între timp a devenit actriţă de telenovele, trebuie sărămână una dintre cele mai dorite femei din România, iar bărbaţii care oprivesc să-şi închipuie că pot avea o şansă la inima ei. Astfel, Nicoletatrebuie să rămână necăsătorită cât mai mult timp.

Adela Popescu, interzis la vopsit

O altă vedetă a postului AcasăTV care trebuie să sesupună rigorilor celebrităţii este Adela Popescu, actriţa recunoscând că nu arevoie să se vopsească şi nici să se îngraşe. De altfel, Adela nu a fost lăsatăniciodată să comenteze aspecte legate de viaţa amoroasă, nici atunci cândziarele erau tapetate cu ştiri privind despărţirea ei de Marius Kalmar, saumult mai urmărita relaţie cu Dan Bordeianu ce s-a sfârşit brusc. De fiecaredată Adela a trebuit să-şi ţină gura. Blonda dă de înţeles că astfel de regulamenttrebuie să respecte toate colegele ei, iar atunci când cineva îşi schimbălook-ul, acest lucru se întâmplă după şedinţe prelungite în care şefii îşi dauok-ul.

“Mama Natură” nu mai are voie să pozeze goală

În contractul semnat cu Intact, Roxana Ionescu a acceptatcă nu va mai poza goală sau în ipostaze deocheate, aşa că iepuraşul “Playboy”trebuie să-şi pună pofta în cui şi la plajă pentru că este obligată să-şi ţinăsutienul pe ea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-08-01

Mai multe imagini:
Riscurile meseriei: ce interdicţii au vedetele de la TV. Simona Pătruleasa nu are voie să se bronzeze pe faţă
zoom
Parerea ta...

18V10F19D77
04 Aug 2019

nici nu trebuie,fiindcă ar ajunge la spitalul de arși,lăptăreasa,draga de ea///
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine