2020-03-30 15:53

Rita Mureşan vinde trening de criză cu 11 milioane de lei vechi

 |  17:49
Rita Mureşan vinde trening de criză cu 11 milioane de lei vechi

Criza financiară a devenit un motiv de îngrijorare şipentru creatorii de modă, unii dintre ei alegând să închidă prăvăliile, în timp ce alţii au găsit soluţii salvatoarecare să-i scape de faliment. Dacă Mihai Albu a închis două dintre magazinele nerentabile,iar Romaniţa creează mai mult la comandă pentru a nu rămâne cu hainele pe stoc,Rita Mureşan a adus un suflu nou creaţiilor sale haute-couture şi va lansa încurând o colecţie de 10 treninguri din catifea, împodobite cu cristaleSwarovsky. Deşi lansarea treningurilor se vrea şi o portiţă pentru ieşirea dincriză, având în vedere că “rochiile de seară nu mai merg foarte bine învremurile astea”, puştoaicele vor trebui să scoată din portofel şi 250 de europentru un trening ce poartă semnătura Ritei Mureşan.

Fie criza cât de rea, lumea tot cochetărie vrea! Potfi cât de îngrijorătoare prevestirile în ceea ce priveşte portofelul nostru peviitor, ca damele cochete au un renume de păstrat şi nu pot coborî de pepiedestal şi de mănâncă doar o coajă de pâine pe zi. Nici treningurile nu maisunt ce-au fost o dată, iar jachetei din bumbac de altădată i-a luat loculbluziţa din catifea împodobită cu cristale Swarovsky de zece ori mai scumpă.Slabe şanse ca ea să fie purtată la sala de sport, pustoiacele de bani gatadefilând mai degrabă la cafenele de fiţe îmbrăcate în treningurile create deRita Mureşan. Designerul va lansa, sâmbătă, o colecţie formată din zece astfelde treninguri, iar preţurile nu vor fi deloc pentru orice buzunar. Deşi Ritaspune că încearcă astfel să atenueze efectele crizei care se resimte şi asuprarochiilor sale de seară create de ea, treningurile pe care le va scoate pe piaţăau preţuri între 150 şi 250 de euro, adică vreo 11 milioane de lei vechi bucată.“Mie nu mi se par aşa scumpe, având în vedere materialele din care sunt făcute.Sunt convinsă că vor merge foarte bine! Oricum, nu sunt produse de serie, esteo colecţie restrânsă pe care o voi lansa la evenimentul Miss Teenager România”,ne-a declarat Rita Mureşan.

Mihai Albu face pantofi numai pe comandă

Pentru a nu ajunge în sapă de lemn în aceste vremuriaprige, Mihai Albu şi-a luat din timp măsuri de siguranţă şi a tăiat de pe listăcheltuielile mai puţin importante. Totodată, designerul de pantofi a închis douădintre magazine, cel din Braşov şi cel de pe Bulevardul Magheru din Bucureşti,mulţumindu-se doar cu unul dintre ele, situat în incinta unui hotel luxos dinCapitală. “Am clientele mele fidele, de ani de zile, şi pot spune că îmi mergefoarte bine. Eu oricum lucrez la comandă aşa că nu risc să rămân cu produsenevândute pe stoc şi nu depind de vânzări. Mi s-a făcut frică la începutulanului când se vehicula peste tot zvonul că va fi foarte greu anul ăsta pentruafacerişti, aşa că am luat din timp nişte măsuri care m-au ferit de greutăţi.Am închis magazinele nerentabile, nu am mărit deloc preţurile, însă calitateapantofilor a crescut considerabil. Preţurile produselor mele variază între 500 şi4.000 de lei şi se vând, chiar şi cei mai scumpi!”, ne-a declarat Mihai Albu.

Zina Dumitrescu a intrat în vacanţă prelungită

Zâna Dumitrescu nu este atât de optimistă când vinevorba de moda românească şi a decis să încheie socotelile cu ea, când încă seafla pe val. Creatoarea de modă ne-a spus că vrea momentan să se odihnească, săuite de tot şi de toate, mai ales “pe vremurile astea când nimic nu mai mergecum trebuie”. Momentan, preocupările ei cele mai importante se raportează laurmătoarea vacanţă în care va pleca cu prietenele şi mai puţin la tendinţele detoamnă-iarnă. Nici Romaniţei Iovan nu-i mai merge atât de bine ca pe vremuri,însă are clientele ei care îi preferă rochiile haut-couture. Romaniţa a găsitsoluţia salvatoare şi, pentru a economisi nişte bani, creează mai mult pecomandă, iar firma îşi are sediul chiar la ea acasă. Şi Botezatu se bazează tot pe clientela veche pe care şi-aformatat-o în atâţia ani de carieră în domeniul modei. Cătălin spune căafacerile îi merg bine, însă nu ca pe vremuri. Noroc cu exporturile pentru căare mulţi clienţi dincolo de graniţele patriei, mulţi dintre ei din America.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-03-30

Mai multe imagini:
Rita Mureşan vinde trening de criză cu 11 milioane de lei vechi
zoom
Rita Mureşan vinde trening de criză cu 11 milioane de lei vechi
zoom
Rita Mureşan vinde trening de criză cu 11 milioane de lei vechi
zoom

Rita Mureşan vinde trening de criză cu 11 milioane de lei vechi
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine