2020-08-13 00:54

Robbie Williams a sosit în România. Vezi ce a cerut de mâncare!

 |  19:31
Robbie Williams a sosit în România. Vezi ce a cerut de mâncare!

Cântăreţul britanic Robbie Williams a sosit, joi seară, în România, urmând să susţină vineri un concert în Piaţa Constituţiei din Bucureşti. Evenimentul este o producţie semnată de Marcel Avram, împreună cu D&D East Entertainment şi East European Production.

Artistul a venit cu un avion privat, fiind însoţit de membri ai staff-ului său, dar şi de Spencer, câinele lui de culoare albă. Robbie Williams va sta la un hotel de 5 stele din Bucureşti, după cum au declarat surse pentru Mediafax. Lucrările de amenajare a scenei pe care va urca Robbie Williams, care măsoară 57 de metri lungime şi 30 de metri adâncime, au început pe 11 iulie. Întreaga producţie va fi pregătită de 300 de membri ai staff-ului şi 150 de maşinişti, iar paza va fi asigurată de 600 de agenţi de securitate.

Potrivit organizatorilor, citaţi de Mediafax, artistul britanic a cerut să i se asigure în ziua concertului un meniu sănătos, constituit din preparate proaspete, aprovizionarea fiind făcută constant pe parcursul întregii zile. Pentru masa de prânz şi cină s-au solicitat peşte cu carne albă şi somon, miel, legume verzi, orez brun, paste de quinoa şi sushi. Artistul a mai cerut ca în backstage să aibă un espressor, ceainic electric, gumă de mestecat, lapte proaspăt şi băuturi energizante necarbonatate. Accesul la concertul pe care cântăreţul britanic Robbie Williams îl va susţine în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, vineri, este permis de la ora 16.00. Traficul va fi restricţionat total (pe Bulevardul Unirii şi pe Bulevardul Libertăţii), în perioada 16 iulie, ora 18.00 - 19 iulie, ora 24.00.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-07-16

In legatura cu acest articol...

Concert Robbie Williams. TOT ce trebuie să ştii dacă vii în Piaţa Constituţiei
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz