2020-05-25 18:25

Robbie Williams are o “MALADIE MINTALĂ” legată de extratereștri. Și-a angajat bodyguarzi ca să nu fie răpit de OZN-uri

 |  16:50
Robbie Williams are o “MALADIE MINTALĂ” legată de extratereștri. Și-a angajat bodyguarzi ca să nu fie răpit de OZN-uri

Robbie Williams a dezvoltat o “maladie mintală” legată de extratereștri și trăiește o teamă permanentă că ar putea fi răpit de OZN-uri. Tocmai de aceea, artistul care va concerta la Festivalul Untold de la Cluj-Napoca la începutul lunii august şi-a angajat gărzi de corp care să îl proteje în cazul în care extratereştrii îl vor contacta.

Într-o discuţie cu vedeta TV Jo Wood pentru podcast-ul "Alien Nation", Williams a explicat: "Motivul pentru care am cerut pază 24 de ore din 24 nu a fost pentru propria mea siguranţă, ci pentru că sunt speriat de ce s-ar putea întâmpla în jurul meu când aş fi singur".

"Mi-a fost întotdeauna teamă să vorbesc cu ei, pentru că acest lucru i-ar face reali, iar, dacă este numai în capul meu, va rămâne doar în capul meu", a mai spus acesta.

Williams a declarat că ar putea suferi de "o maladie mintală", dar a completat că spune acest lucru doar pentru a-i calma pe cei sceptici, citeaza Mediafax.

De mai mulţi ani, Robbie Williams a dezvoltat o pasiune pentru extratereştri, mutându-se în California, unde pleacă adeseori în expediţii pentru descoperirea de OZN-uri.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine