2019-11-18 01:49

Robbie Williams, CADOU o cultură de MARIJUANA de la soţia sa: Este păcat, pentru că îmi place mult

 |  01:09
Robbie Williams, CADOU o cultură de MARIJUANA de la soţia sa: Este păcat, pentru că îmi place mult

Cântăreţul britanic Robbie Williams a primit cadou o cultură de marijuana de la soţia sa, actriţa americană Ayda Field, potrivit dailymail.co.uk.

Artistul nu a făcut un secret din faptul că îi place să fumeze marijuana, iar acum are întregul sprijin al soţiei sale, Ayda Field, care a amenajat o cultură în subsolul locuinţei lor din Los Angeles, oraş în care acest drog poate fi folosit în scopuri recreaţionale.

Informaţia a fost făcută publică de rapperul Big Narstie, care susţine că a văzut această cultură. Rapperul - care a colaborat cu Robbie la piesa "Go Mental" - a declarat pentru The Sun Online: "Este foarte tare. Robbie este o persoană cu picioarele pe pământ, modest şi are o soţie cumsecade".

Robbie Williams a primit acest cadou cu ocazia aniversării căsătoriei sale cu Field.

Într-un interviu din 2009, pentru Radio Times, Williams a declarat: "Marijuana este un drog drăguţ. Dar nu reacţionez prea bine la el, deloc". "Este păcat, pentru că îmi place mult", a adăugat acesta.

Robbie Williams a recunoscut că a fost dependent de droguri şi că, la un moment dat, era să moară din cauza unui cocteil de opioide.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-26



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri



PUBLICITATE





PUBLICITATE


STARBAG




Saray