2020-04-10 06:28

Robbie Williams suferă de o maladie misterioasă: „Sunt depresiv şi letargic”

 |  16:29
Robbie Williams suferă de o maladie misterioasă: „Sunt depresiv şi letargic”

Cântăreţulbritanic Robbie Williams a declarat într-un interviu recent că suferă de omaladie misterioasă care i-a indus în ultimii ani stări de depresie şi uncomportament letargic, informează contactmusic.com.

Cântăreţulbritanic a declarat că abia recent a descoperit că ceea ce credea că era odepresie era în realitate o boală complet diferită, iar viaţa lui s-a schimbatdramatic după ce medicii l-au diagnosticat cu această afecţiune.

"Credeamcă eram o persoană letargică şi deprimată. Credeam că aşa era felul meu de afi. Am aflat, însă, în urmă cu câteva luni, că de fapt eram bolnav, contractândîn mod accidental acea boală despre care nu vreau să dau alte detalii, iarmaladia de care sufeream era aceea care mă făcea să fiu letargic şi deprimat. Oaveam de câţiva ani fără să ştiu, iar acum sunt sub tratament. Mi-a schimbatviaţa", a declarat starul britanic

Efectelecelebrităţii

Cântăreţulîn vârstă de 36 de ani a vorbit, totodată, despre încercările sale de a facefaţă statutului de vedetă, recunoscând că "a luat-o puţin razna".Artistul consideră, însă, că acest lucru era de aşteptat, din cauza imensuluisucces avut în calitate de membru al grupului Take That, iar apoi în calitatede cântăreţ solo.

"Nucred că cineva reacţionează bine cu adevărat atunci când atinge un anumit nivelde celebritate. Elton John a luat-o puţin razna, Elvis Presley a luat-o puţinrazna, eu am luat-o puţin razna. Fiecare dintre noi, la un moment dat, la unanumit nivel, se sminteşte puţin", a declarat Robbie Williams într-uninterviu acordat postului radiofonic Magic 105:4 din Marea Britanie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-09-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine