2020-02-17 14:05

Robbie Williams va fi tătic

 |  19:18
Robbie Williams va fi tătic

RobbieWilliams - care s-a căsătorit sâmbătă, în cadrul unei ceremonii private - aalimentat zvonurile apărute în presa internaţională potrivit cărora va deveniîn curând tată, după ce şi-a invitat prietenii, la sfârşitul acestei săptămâni,la o petrecere surpriză, informează femalefirst.co.uk.

Totodată,cântăreţul britanic le-a arătat invitaţilor prezenţi, sâmbătă, la căsătoria sacu actriţa americană Ayda Field, o cameră recent decorată de aceasta, înreşedinţa din Los Angeles a cuplului, care a fost descrisă drept"viitoarea cameră a copiilor".

RobbieWilliams şi-a invitat prietenii la o petrecere surpriză, care va avea loc înreşedinţa soacrei sale, la sfârşitul acestei săptămâni.

O sursă adeclarat pentru tabloidul britanic The Sun: "Ayda a făcut totul, de laplanul de proiectare până la culorile mobilierului".

"Estedestul de ciudat să organizezi o altă petrecere, la atât de puţin timp dupăcăsătorie", a adăugat o altă sursă.

RobbieWilliams şi Ayda Field intenţionează să îşi petreacă în Mexic luna de miere, pecare o vor continua cu o vacanţă într-o reşedinţă tipic britanică dinlocalitatea turistică Blackpool din nord-vestul Regatului Unit.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-04-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine