2020-07-10 04:15

Robert de Niro și Grace Hightower DIVORȚEAZĂ după 21 de ani. AVEREA pe care o vor împărți este fabuloasă!

 |  15:03
Robert de Niro și Grace Hightower DIVORȚEAZĂ după 21 de ani.  AVEREA pe care o vor împărți este fabuloasă!

Robert de Niro și Grace Hightower DIVORȚEAZĂ după 21 de ani. Soţia lui Robert de Niro, actriţa şi cântăreaţa Grace Hightower, cere, în cadrul procesului de divorţ, jumătate din averea starului, estimată la 500 de milioane de dolari, potrivit Page Six.

La o audiere care a avut loc joi, la Curtea Supremă din Manhattan, New York, echipa de avocaţi a lui Hightower a făcut această solicitare, deşi actriţa a încheiat cu De Niro un acord prenupţial, potrivit căruia, în urma divorţului, ar urma să primească un apartament în valoare de 6 milioane de dolari, un cec de 500.000 de dolari şi o alocaţie anuală de 1 milion de dolari. Totodată, aceasta ar urma să primească jumătate dintr-un al doilea apartament.

Totuşi, Grace Hightower, în vârstă de 63 de ani, spune că este îndreptăţită să primească jumătate din veniturile actorului din perioada între anul 2004 (când cei doi s-au căsătorit a doua oară, după un mariaj între 1997 - 1999) şi până în prezent.

În afară de veniturile obţinute din filme, Robert de Niro deţine acţiuni în mai multe companii, printre care lanţul de restaurante Nobu sushi, The Greenwich Hotel din New York şi Canal Productions, citeaza Mediafax.

Actorul american în vârstă de 75 de ani şi soţia sa, care au anunţat, la sfârşitul lui 2018, că divorţează după 21 de ani de căsnicie, sunt în conflict şi în ceea ce priveşte custodia fiicei lor minore, Helen, în vârstă de 7 ani.

Aceasta nu este prima dată când De Niro şi Hightower sunt în conflict în privinţa custodiei unui copil. În 1999, după naşterea primului lor copil, Elliott - care a fost ulterior diagnosticat cu autism -, cei doi au decis să divorţeze şi nu au reuşit o vreme să ajungă la un acord privind custodia acestuia. În cele din urmă, De Niro şi Hightower s-au împăcat, iar, în urmă cu şapte ani, s-a născut Helen, cu ajutorul unei mame surogat.

Robert de Niro mai are doi copii - Drena, în vârstă de 47 de ani, şi Raphael, în vârstă de 42 de ani - cu fosta soţie, actriţa Diahnne Abbott, cu care a fost căsătorit în perioada 1976 - 1988, şi alţi doi fii, gemenii Julian şi Aaron, în vârstă de 23 de ani, cu o fostă iubită, din perioada 1988 -1996, actriţa Toukie Smith.

Mariajul cu Hightower a fost cel de-al doilea al actorului american, care este cunoscut pentru discreţia privind viaţa personală.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz