2020-02-26 19:44

Rod Stewart va deveni tată pentru a opta oară

 |  19:18
Rod Stewart va deveni tată pentru a opta oară

Cântăreţulbritanic Rod Stewart a anunţat că va deveni tată pentru a opta oară, soţia sa,Penny Lancaster, fiind însărcinată, informează people.com.

"Suntemîncântaţi de faptul că vom putea să îi spunem micuţului Alastair că va fifratele mai mare al unui bebeluş, care va veni pe lume cu puţin timp înainte decea de-a 40-a aniversare a mamei lui", se afirmă în comunicatul emis decuplul Rod Stewart - Penny Lancaster.

RodStewart, în vârstă de 65 de ani, are şase copii din relaţii anterioare şi unfiu în vârstă de patru ani, Alastair, cu soţia sa, Penny Lancaster, în vârstăde 39 de ani.

Potrivitcomunicatului emis de muzician, Stewart recunoaşte doar cinci copii dinrelaţiile anterioare - Kimberly, în vârstă de 30 de ani, Sean, în vârstă de 29de ani, născuţi de Alana Hamilton, Ruby, în vârstă de 23 de ani, născută deKelly Emberg, Renee, în vârstă de 18 ani, şi Liam, în vârstă de 15 ani, născuţide Rachel Hunter. Însă, Stewart mai este tatăl lui Sarah Thubron Streeter,fiica lui Susannah Boffey, în prezent în vârstă de 46 de ani, care a fost datăspre adopţie.

Muzicianulbritanic nu a precizat dacă următorul său copil va fi fetiţă sau băiat, spunândînsă că îl va încuraja să joace fotbal.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-04-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine