2020-08-04 20:49

„Românii au talent” va începe pe 13 martie. Mihaela Rădulescu revine la tv

 |  13:31
„Românii au talent” va începe pe 13 martie. Mihaela Rădulescu revine la tv

După o absență îndelungată de pe micul ecran, Mihaela Rădulescu se pregătește să revină în forță. Alături de Bebe Cotimanis, Andra și Andi Moisescu, diva de la Monaco va face parte din juriul emisiunii „Românii au talent”, și va fi răspunzătoare să-i selecționeze pe cei care vor demonstra că merită să meargă mai departe. Cea de-a cincea ediție a show-ului va începe, la Pro Tv, pe 13 martie.

După patru sezoane în care talentul autentic a fost la el acasă, cel de-al cincilea sezon „Românii au talent” este gata să înceapă vineri, 13 martie. Mai multe surprize, un decor impresionant, noi reguli, un nou juriu care este pregătit să găsească cel mai talentat român şi spectacol desăvârşit vor fi prezente în cel mai urmărit show de televiziune din România.

Una dintre noutăţile acestui sezon este golden-buzz-ul – butonul auriu poziţionat în centrul mesei juriului, care, odată apăsat, trimite un concurent direct în semifinală. Acesta poate fi folosit o singură dată de fiecare jurat şi este marcat de un moment spectaculos de lumini în cadrul show-ului.

Cea mai mare noutate a sezonului cinci este reprezentată de componenţa juriului. În acest sezon, Andrei şi lui Andi Moisescu li s-au alăturat Mihaela Radulescu şi Bebe Cotimanis. Cu patru juraţi şi regulile concursului au suferit modificări în ceea ce priveşte selecţia talentelor. În situaţia în care un concurent primeşte patru de DA din partea juriului, acesta va merge mai departe în competiţie. La fel se va întâmpla şi cu trei de DA obţinuţi.

În cazul în care, există doi de DA şi doi de NU, concurentul va merge mai departe doar în cazul în care un jurat îşi va schimba votul de NU în DA. În situaţia în care acesta nu este convins de prestaţia şi talentul concurentului şi decide să îşi păstreze votul de NU, concurentul va părăsi lupta pentru câştigarea titlului de cel mai talentat român şi a premiului de 120.000 de euro.

O altă noutate este reprezentată de apariţia steluţelor albastre Românii au talent. Acestea nu garantează trecerea concurenţilor în semifinale, însă îi recompensează pe cei care primesc trei sau patru de DA din partea juriului şi reuşesc să treacă în următoarea etapă eliminatorie.

Ediția a cincea "Românii au talent" se anunţă a fi un adevărat spectacol de lumini, talente diverse, multe surprize şi momente care vor impresiona. Astfel că, telespectatorii sunt aşteptaţi din 13 martie, de la 20:30, să-şi urmărească şi susţină eroii, la PRO TV.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-03-07Parerea ta...

DIO
07 Mar 2015

Cu baba asta vreti sa faceti voi audienta ???
GATII
07 Mar 2015

O otreapa care zice ca a folosit si probat toate gaurile . A sters si mincat toate maciucile si acum vine sa vomite pentru babe chioare . Nu mai are deros nimicpe afara , iar teve-beli da 10 - 15 mii euro pe o patachina .
GOGU PINTENOGU
08 Mar 2015

babatia asta mai batrina ca mama sa mai stea si pe acasa ca nici vintu nu ii mai ridica fusta - sa ne mai laseeee !!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz