2019-10-15 19:19

Romaniţa Iovan: „Albert mă obligă să mă dau cu trotineta, la 46 de ani!”

 |  19:25
Romaniţa Iovan: „Albert mă obligă să mă dau cu trotineta, la 46 de ani!”

Fie că îi place sau nu, Romaniţa Iovaneste o mamă „de gaşcă” pentru fiul ei, Albert, care a împlinit de curând 4 ani.Vedeta ne-a povestit că băieţelul o „obligă” să se joace cu el până searatârziu, iar printre activităţile lui preferate se află plimbările cu trotinetasau jocul cu zecile de maşinuţe pe care le-a adunat la colecţia de jucării.Romaniţa ne-a declarat că se bucură să fie mămica unui puşti atât de energic şică şi-a mutat atelierul de modă la domiciliu, tocmai pentru a putea petrece câtmai mult timp alături de el.

Romaniţa ne-a povestit cu zâmbetul pebuze despre relaţia pe care o are cu fiul ei, Albert, născut în urmă cu 4 ani,în aceeaşi zi cu mama lui, 3 octombrie. „Cu Albert am o legătură foartespecială, care cred că este dincolo de cea mamă-fiu. Mai ales că este în zodiaBalanţei, ca şi mine... Ne înţelegem foarte bine şi ne distrăm de minuneîmpreună. E o mare figură! De multe ori nu mă lasă să fac sport, pentru că elvrea să se joace. Mă obligă să mă dau cu trotineta, la 46 de ani! Şibineînţeles, ne jucăm cu maşinuţele, căci păpuşile nu au ce căuta în colecţialui de jucării. Iar eu ce pot să fac, dacă mă roagă aşa frumos? Este un copilfericit, sănătos şi foarte energic”, spune Romaniţa. „Ne jucăm până târziu,abia pe la 11 merge la culcare. De ceva timp, mi-am mutat atelierul acasă, iarAlbert s-a bucurat că putem sta mai multă vreme împreună. Până după-amiaza,când merg să-l iau de la grădiniţă, am timp să mă ocup de treburi, iar apoi,toată ziua mi-o petrec cu el. Fiecare minut este important”, a mai adăugatdesignerul.

Face grădiniţa în limba engleză

Romaniţa l-a înscris pe Albert la unadintre cele mai scumpe grădiniţe private din Capitală, unde un an de învăţământeste mai costisitor decât unul de facultate. Pentru asta însă, băieţelulstudiază în limba engleză şi, crede designerul, se pregăteşte mult mai binepentru şcoală. „Am vrut să aibă mai multe şanse pentru a alege ceva potrivit peviitor. Educaţia contează încă din primii ani de viaţă, de aceea mi-am dorit săîi asigur cele mai bune condiţii, să fie bine pregătit pentru când va fi mare.Când o să fie el student, o să fim şi noi în Europa, iar şansele vor fi altelepentru un om bine instruit”, este de părere Romaniţa Iovan.

La 4 ani, „viaţa e frumoasă”

Romaniţa ne-a mărturisit că fiul ei osurprinde deseori prin atitudinea pozitivă pe care o are. Un astfel de episod aavut loc recent: „Am primit o lecţie surprinzătoare din partea lui Albert, decurând. Chiar de ziua lui, la petrecere, în timp ce îşi desfăcea cadourileprimite, a ridicat ochii spre mine şi mi-a spus: «Mami, viaţae frumoasă!». M-a impresionat, având în vedere că e doar un copil. Sper săgândească aşa mereu!”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638946-03-12

Mai multe imagini:
Romaniţa Iovan: 'Albert mă obligă să mă dau cu trotineta, la 46 de ani!”
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray