2020-02-17 15:09

Rona Hartner joacă alături de Chiara Mastroianni şi Isabella Rossellini

 |  16:56
Rona Hartner joacă alături de Chiara Mastroianni şi Isabella Rossellini

Vremuri prolifice pentruRona Hartner. Actriţa de naţionalitate română, stabilită în Franţa, a primit unrol în filmul „Poulet aux Prunes” (n.r.,”Pui cu prune, fr.), în care joacă alăturide celebrele Chiara Mastroianni şi Isabella Rossellini. Rona a început dejafilmările, care au loc în Germania şi a postat, pe site-ul său oficial, şicâteva fotografii recente, realizate pe platourile de filmare. Artista nudezvăluie însă detalii legate de personajul pe care îl va interpreta, ci peferăsă-şi ţină fanii cu sufletul la gură, până la lansarea producţiei.

Plecată din România de13 ani, Rona Hartner a devenit mai apreciată în străinătate decât în ţaranatală. După ce a dat lovitura cu rolul Sabinei din „Gadjo Dilo”, ofertele auînceput să curgă pentru actriţa născută în România. Dacă în 2003 a jucat în „LeDivorce”, împreună cu Naomi Watts şi Kate Hudson, de curând, Rona a începutfilmările la o producţie, „Poulet aux Prunes”, ce le are în distribuţie peChiara Mastroianni, fiica faimoşilor Catherine Deneuve şi Marcello Mastroiannişi ea însăşi actriţă respectată, şi Isabella Rossellini, urmaşa frumoaseiIngrid Bergman şi a regizorului italian Roberto Rossellini, la rândul eiactriţă şi producător de film. De curând, Rona Hartner a început lucrul la noulfilm, care se turnează în Studioul Babelsberg, situat în Potsdam, Germania. Artistaa postat, pe site-ul ei oficial, şi câteva fotografii artistice realizate întimpul filmărilor, cu menţiunea pentru fani că nu vor primi detalii desprerolul ei, ci vor trebui să aibă răbdare să vadă filmul. Din distribuţie mai facparte Mathieu Amalric, Edouard Baer, MariaDe Medeiros, Golshifteh Farahani, Eric Caravaca şi Jamel Debbouze.

“Poulet aux Prunes” esteo coproducţie franco-britanică ce urmăreşte povestea din romanul grafic scrisde autoarea iraniană Marjane Satrapi, publicat în 2004. Naraţiunea esteinspirată din viaţa unchiului scriitoarei, Nasser Ali-Khan, un faimos muzician,care a decis să moară după ce a rămas fără vioara sa. În ultimele sale şaptezile, el îşi rememorează viaţa, cu iubirile şi absenţele, succesele şidezamăgirile ei.

Aici filmează Rona

Studioul Babelsberg,unde se desfăşoară filmările pentru producţia „Poulet aux Prunes”, este unuldintre cele mai apreciate în domeniul cinematografiei. Amplasat în apropiere deBerlin, a fost locul în care s-au turnat adevărate blockbusteruri, avându-i capde afiş pe mari actori internaţionali. Începând cu Marlene Dietrich şicontinuând cu Tom Cruise, care a lucrat aici pentru filmul „Valkyrie”, StudioulBabelsberg a fost casă temporară şi pentru Kate Winslet, când a jucat în „TheReader” şi a fost locul în care au luat naştere filme precum „InglouriousBasterds” de Quentin Tarantino, „The Pianist” şi „The Ghost Writer” de RomanPolanski, „Supremaţia lui Bourne” sau „The Constant Gardener”, cu Ralph Fiennesşi Rachel Weisz.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-04-15

Mai multe imagini:
Rona Hartner joacă alături de Chiara Mastroianni şi Isabella Rossellini
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine