2020-01-28 15:16

Roxana Ciuhulescu, accident la un raliu. Vezi ce i s-a întâmplat!

 |  16:49
Roxana Ciuhulescu, accident la un raliu. Vezi ce i s-a întâmplat!

Amatoare de senzații tari, Roxana Ciuhulescu obișnuiește să ia parte la diverse evenimente sportive și să simtă pe propria piele adrenalina. Lucrurile se complică însă atunci când cei dragi țin morțiș să fie și ei prezenți. Ultima dată când mama ei a venit să-i fie alături la un raliu, fosta prezentatoare de televiziune a intrat cu mașina în parapet.

Că Roxana Ciuhulescu, pe care telespectatorii Antenei 1 o vor vedea, din 24 iulie, la “Splash! vedete la apă”, este o fire sportivă și că-i place adrenalina se știe deja. Prea puțini cunosc însă faptul că Roxana nu suportă ca familia ei să ia parte la evenimentele sportive la care aceasta participă.

“N-am suportat niciodată ca familia mea să ia parte la evenimentele mele sportive sau care presupun riscuri. O singură dată mama mi-a făcut o surpriză și a venit să mă vadă la un raliu. Deși o rugasem să nu facă asta, ea totuși a venit. Înainte să termin competiția, am intrat în parapet. Nu vreau să știu ce simte o mamă în momentele astea. Am motive întemeiate ca familia mea să nu asiste atunci când eu îmi pun pielea în saramură”, ne-a declarat Roxana.

De partea cealaltă, soțul ei, Mihai, nu a fost niciodată de acord cu activitățile Roxanei care presupun riscuri. “N-a fost de acord nici cu venirea mea la “Splash!”, însă de fiecare dată înțelege că nimic nu mă poate opri, dacă eu sunt hotărâtă să fac ceva și, ca atare, cădem la o înțelegere, a mai spus ea, zâmbind.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-02-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine