2020-08-04 20:36

Roxana Ciuhulescu, detronată la înălțime de un luptător MMA

 |  16:01
Roxana Ciuhulescu, detronată la înălțime de un luptător MMA

Roxana Ciuhulescu va participa la cel de-al treilea sezon al show-ului “Splash! Vedete la apă”, care va începe, în curând, la Antena 1. Ea li se alătură celor 39 de vedete care, vara aceasta, vor învăța să execute sărituri în apă dintre cele mai spectaculoase. Deși, se aștepta să fie cea mai înaltă dintre concurenți, ea a fost surprinsă să constate că a fost detronată la acest capitol de un luptător MMA, care are 2,10 metri.

“Este o nouă provocare pentru mine participarea la “Splash! Vedete la apă”. Îmi place ideea de nebunie, pentru că e o nebunie să sari de la platformă… Experiența este, pentru mine, una trăsnet. Mă bucur foarte mult că am reîntâlnit aici oameni alături de care am lucrat și că am cunoscut oameni noi, minunați. Și mă mai bucur că am revenit în familia Antenei 1.

Și ca un amănunt… am crezut că voi fi cea mai înaltă concurentă (n.n. Roxana are o înălțime de 1,92 m), însă am fost detronată de Micuțu (n.n. Cristian Anheliuc, luptător MMA – arte marțiale mixte), care are 2,10 m înălțime (râde)”.

Filmările pentru „Splash! Vedete la apă” au început deja și se desfășoară la Bazinul Olimpic din Bacău. Cei 40 de concurenți sunt antrenați de campioni naționali și internaționali la sărituri în apă, și vor fi jurizați de Ozana Barabancea, Cosmin Seleși și campionul la sărituri în apă Cătălin Preda. Show-ul va fi prezentat de Pepe, Alina Pușcaș și Diana Munteanu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-06-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz