2020-04-10 04:06

Roxana Ciuhulescu, naşă de fetiţă

 |  17:21

După ce a botezat până acum patru băieţi,prezentatoarea Pro Motor, Roxana Ciuhulescu, şi-a împlinit şi visul de a botezao fetiţă. „Micuţa Ana Sofia este prima fetiţa pe care o botez. Eu mi-am doritca primul copil pe care-l botez să fie fetiţă, dar uite că s-au nimerit patru băieţiînaintea ei. Părinţii ei, Andreea şi Tavi, au insistat ca bebeluşul să poarte şinumele fetiţei noastre, Ana”, povesteşte naşa Roxana.

Andreea, mama finuţei, este o prietenă veche de-avedetei PRO TV din Craiova care anul trecut a fost şi cununată de Roxana şi desoţul ei, Mihai. Pregătirile pentru botez au fost luate foarte în serios şi deAna Cleopatra, fetiţa Roxanei şi a lui Mihai: „Am fost cu fetiţa mea şi am alesîmpreună două ţinute superbe pentru finuţa noastră, două rochii de gală, aşa căa fost eleganta la botez”, povesteşte Roxana.

Botezul a decurs foarte bine, bebeluşul a fostcuminte, însă asta până când preotul a băgat-o în cristelniţă: „Atunci aînceput concertul Anelor! Bebeluşul a izbucnit în plâns, iar Ana mea la fel,disperată fiind că este supărată finuţa noastră!”. A doua zi, atmosfera a fostmai liniştită, pentru că naşii i-au făcut baie finuţei lor şi i-au urat să fiesănătoasă, iubită, înţeleaptă, să înveţe să iubească şi să ierte.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-12-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine