2020-03-30 16:13

Roxana Ciuhulescu şi-a luat fiica într-o tabără de arte marţiale

 |  19:58
Roxana Ciuhulescu şi-a luat fiica într-o tabără de arte marţiale

Mare amatoare de sport şi de mişcareîn aer liber, Roxana Ciuhulescu, prezentatoarea emisiunii ProMotor de la PRO TV,a petrecut 8 zile la Stagiul de Vară Qiqong, o tabără de arte marţialeorganizată în staţiunea Jupiter, sub îndrumarea maestrului Adrian Florea. Vedetaa luat-o la mare şi pe fiica ei, Ana Cleopatra. “N-am să uit niciodatăcantonamentul de la Jupiter - povesteşte Roxana - pe care-l pot numi de departecea mai interesantă vacanţa din viaţa mea. Am fost în multe cantonamentesportive pe vremea când jucam handbal de performanţă, însă cantonamentultai-chi (Taijiquan) a fost primul din viaţa mea şi sper nu şi ultimul”, spuneRoxana.

Scopul acestui cantonament aufost “relaxarea, meditaţia şi antrenamentul. Practicanţii exerciţiilortaijiquan au două obiective: sănătatea şi spiritualitatea”, explică Roxana,“iar cele două sunt atinse prin antrenament şi exersarea energiei”. Vedeta estede părere că “oricine poate practica acest stil” dacă este interesat în obţinereaechilibrului perfect între trup şi spirit. Chiar dacă Ana Cleopatra, fiicaRoxanei Ciuhulescu, a fost şi ea în această tabără împreună cu vedeta PRO TV,acest lucru nu a împiedicat-o pe Roxana să-şi facă riguros antrenamentele. “Înaceastă vacanţă a venit şi mama mea, care a avut grijă de Ana în timpulantrenamentelor mele, aşa că de cele mai multe ori Ana a stat cu bunica ei şinu m-a încurcat în nici un fel. Trebuie să recunosc însă că au mai existat şi momenteîn care Ana a stat efectiv agăţată de piciorul meu sau a preferat să se aşezelângă mine, pe plajă, în timpul meditaţiilor.”

Roxana se declară foarteîncântată de tot ceea ce a trăit în tabăra de la Jupiter şi îşi propune să punăîn practică, de acum înainte, tot ceea ce a învăţat aici.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-06-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine