2019-07-24 11:44

S-a stins cunoscutul cântăreţ Alexandru JULA. Cantautorul suferise luni un atac vascular cerebral. MESAJUL familiei

 |  12:29
S-a stins cunoscutul cântăreţ Alexandru JULA. Cantautorul suferise luni un atac vascular cerebral. MESAJUL familiei

Cunoscutul cântăreţ Alexandru Jula a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică la vârsta de 83 de ani. El fusese internat luni la Spitalul Judeţean de Urgenţă Galaţi după ce suferise un accident vascular cerebral, scrie Agerpres.

Alexandru Jula era în stare gravă, respira cu ajutorul aparatelor, avea tensiunea foarte mică şi era extrem de instabil, fiind monitorizat în Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului de Urgenţă Galaţi.

Familia artistului a postat, duminică, un mesaj pe contul de socializare al artistului în care mulţumeşte tuturor pentru mesajele transmise.”Oameni frumoşi, familia vă mulţumeşte pentru gândurile şi iubirea transmisă. Ultimul lui zâmbet de ieri a fost pentru voi!”, este mesajul postat de familia cântăreţului.

Potrivit şefului Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi, Mihai Polinschi, Jula a fost preluat luni de un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Galaţi din faţa blocului în care locuia. Cunoscutul cântăreţ de abia se întorsese după o lungă călătorie cu trenul iar oboseala şi-a spus cuvântul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray