2020-07-14 07:58

“Să fim cu ochii pe liderii noștri”. Actrița care nu vrea să se izoleze

 |  00:42
“Să fim cu ochii pe liderii noștri”. Actrița care nu vrea să se izoleze

Actrița Evangeline Lilly a fost atacată în mediul online, după ce a refuzat să se izoleze la domiciliu în plină pandemie de coronavirus. Actrița a dezvăluit că își respectă mai mult libertatea decât viața.

Evangeline a fost numită „iresponsabilă social”, după ce a publicat o fotografie cu o ceașcă de ceai, dezvăluind în descrierea imaginii că, în dimineața respectivă, și-a lăsat copiii în tabăra de gimnastică. „Cu toții și-au curățat mâinile înainte de a intra”, a mai scris actrița în descriere. „Se joacă și râd”.

Nu pentru familia asta

Întrebată de un follower -  „Nu sunteți la domiciliu din cauza coronavirusului?”, actrița a răspuns: „Nu pentru familia asta”. „Oh, asta este dezamăgitor”, a răspuns un alt follower. „Distanțarea socială este singura cale de a-i proteja pe cei vulnerabili.”

Actrița refuză să se izoleze la domiciliu. Ea le-a răspuns prompt celor care au atacat-o: „Momentan locuiesc cu tatăl meu care are leucemie în stagiul al patrulea. Și eu sunt compromisă din punct de vedere al imunității în acest moment. Pentru unii, viața valorează mai mult decât libertatea, pentru alții libertatea valorează mai mult decât viața. Fiecare are dreptul la propriile decizii. Cu iubire și respect”.

Să fim grațioși unii cu alții…

Unul dintre followers a revenit: „Cu respect, nu este vorba doar de viețile noastre. Copiii tăi pot transmite virusul mai departe altor oameni care pot muri. Nu îți poți asuma alegerea vieții sau a morții pentru alții. Să-ți lași copiii să socializeze acum este o iresponsabilitate socială”. „Apreciez angajamentul și discursul tău plin de semnificații. Să fim vigilenți acum. Și buni. Să fim cu ochii pe liderii noștri, să ne asigurăm că nu profită de acest moment pentru a ne fura din libertăți și pentru a obține și mai multă putere. Să fim grațioși unii cu alții în încercarea de a naviga prin pericolele necunoscute ale unei lumi moderne și a structurii puterii. Ținem legătura. Suntem împreună. Mulțumesc pentru atenție. Ți-am ascultat opinia”, a răspuns actrița.

Nicole Evangeline Lilly este o actriță canadiană, cunoscută în special pentru rolul lui Kate Austen din serialul american Lost (2004-2010), rol pentru care a câștigat multiple Premii Saturn și Teen Choice Awards și a fost nominalizată la Globul de Aur. A mai jucat în filme ca Afterwards (2008), The Hurt Locker (2008), Real Steel (2011) și filmele The Hobbit: The Desolation of Smaug (2013) și The Hobbit: The Battle of the Five Armies (2014).


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-04-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz