2019-10-22 23:23

Salma HAYEK, dezvăluiri incendiare despre relația cu Harvey WEINSTEIN: „Este și monstrul meu!”

 |  10:14
Salma HAYEK, dezvăluiri incendiare despre relația cu Harvey WEINSTEIN: „Este și monstrul meu!”

Actrița Salma Hayek a evocat, într-un editorial publicat în cotidianul The New York Times, relația sa cu producătorul Harvey Weinstein, care, potrivit dezvăluirilor artistei americano-mexicane, a hărțuit-o, a umilit-o și a amenințat-o cu moartea. Weinstein a încercat, imediat după apariția articolului, să demonteze punct cu punct aceste acuzații, informează AFP, preluată de Agerpres.

"Harvey este și monstrul meu", este titlul editorialului publicat de Salma Hayek - soția magnatului francez Francois-Henri Pinault - în The New York Times, la peste două luni după articolul apărut în același prestigios cotidian american care a determinat căderea în dizgrație a celebrului producător de film.

Salma Hayek, în vârstă de 51 de ani, a afirmat că a fost hărțuită în numeroase ocazii de Harvey Weinstein, care i-ar fi cerut de mai multe ori să facă duș alături de el, să accepte un contact sexual cu el și să se dezbrace complet în fața lui, în prezența unei alte femei.

Vedeta de origine mexicană a descris în acest text - la fel cum au făcut-o multe alte femei în ultimele două luni - un Harvey Weinstein care combina blândețea cu agresivitatea, fiind un manipulator rafinat, dar căruia, potrivit spuselor sale, a refuzat întotdeauna să îi cedeze.

"Toate acuzațiile sexuale descrise de Salma nu sunt exacte și alte persoane, care au fost martori la acele evenimente, au o amintire diferită despre ceea ce s-a întâmplat", a reacționat un purtător de cuvânt al producătorului american, într-un mesaj remis AFP.

Partea principală a textului scris de Salma Hayek se concentrează pe perioada în care au avut loc filmările la lungmetrajul "Frida", un proiect cinematografic foarte iubit de actriță, care este o mare admiratoare a pictoriței mexicane Frida Kahlo.

Peste 100 de femei l-au acuzat pe Harvey Weinstein de hărțuire, agresiune sexuală și viol după dezvăluirile publicate în The New York Times la începutul lunii octombrie. Trei anchete au fost demarate de polițiile din Londra, New York și Los Angeles.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray