2020-07-05 21:10

Sandra Stoicescu revine în televiziune, la trei luni după ce a născut: "Avem în ADN-ul nostru sã schimbãm vieţi!"

 |  16:28
Sandra Stoicescu revine în televiziune, la trei luni după ce a născut: "Avem în ADN-ul nostru sã schimbãm vieţi!"

Pe 29 noiembrie, într-o ediţie specialã de sãrbãtoare, Sandra Stoicescu se va afla alãturi de vedetele Antena 1, dar şi de invitaţi speciali şi va prezenta poveştile emoţionante, momentele fericite şi dorinţele implinite în cadrul campaniei începutã de Antena 1 şi Fundaţia Mereu Aproape şi continuatã de cãtre telespectatori, Ajut Eu.

La împlinirea a 26 de ani de existenţã pe piaţa media din România, Antena 1 lanseazã campania Ajut eu, un punct de întâlnire al oamenilor care au nevoie de ajutor, cu cei care îl pot acorda. Pornind de la premisa “Spectacolul face bine”, proiectul ambiţios Ajut eu îşi propune sã conecteze pe platforma www.ajuteu.ro dorinţele unor oameni, cu cei care le pot împlini, schimbând astfel destine.

Invitata Andreei Berecleanu în platoul Observator, Sandra Stoicescu a vorbit despre cea mai nouã campanie Antena 1 şi Fundaţia Mereu Aproape, Ajut eu.

“Eu ştiu cã tu ai o dorinţã şi dacã ea poate fi împlinitã de un alt om sau de un grup de oameni, am sã scriu acolo, cu acordul tãu, povestea ta. Asta îmi doresc sã se întâmple. Sau poate eu am o dorinţã, o dorinţã pe care nu mi-o pot împlini, pentru cã viaţa m-a pus în situaţii dificile şi atunci înscriu acolo povestea mea. Avem în ADN-ul nostru sã ajuta, sã schimbãm vieţi!”, a declarat Sandra Stoicescu. Tot la Observator, Sandra a vorbit şi despre mecanismul campaniei: “Eu aştept oamenii necunoscuţi nouã, şi sunt convinsã cã vor fi foarte mulţi cei care vor participa. Acum, în prima fazã trebuie sã intre pe platformã şi sã punã acolo o dorinţã de suflet. Noi vom expune aceste poveşti şi din acel moment vã invitãm sã vã alegeţi cazul pe care doriţi sã îl susţineţi. Deocamdatã însã vrem sã primim cât mai multe dorinţe!”, a mai completat Sandra Stoicescu.

  La doar câteva zile de la lansare, platforma www.ajuteu.ro a strâns deja câteva sute de dorinţe.

“Copiii cu adevãrat frumoşi, micii eroi ai acestor poveşti îşi doresc nişte lucruri atât de simple si atât de usor de realizat, încât dumneavoastra, celor care ne priviţi, o sã vã fie atât de simplu,încât o sã vã treziti peste noapte surprinşi de cât de uşor vã este sã spuneţi <>!”, a declarat Carmen Moise, în vreme ce Andreea Berecleanu a completat: “Împreunã putem trasnforma România într-o mare familie, o familie în care cei care au nevoie sunt ajutaţi cu bucurie de cei care pot sã ofere. Orice gest care poate pãrea neînsemnat pentru unii dintre noi, poate transforma dorinţa altora în realitate!”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz