2020-02-17 14:03

Sandra Bullock e oficial mămica unui băieţel afro-american

 |  17:19
Sandra Bullock e oficial mămica unui băieţel afro-american

Actriţa SandraBullock a finalizat procedura de adopţie şi a devenit, oficial, mamabebeluşului de culoare Louis Bardo Bullock, născut în ianuarie 2010, în oraşulamerican New Orleans, informează femalefirst.co.uk.

Actriţa americanăa mărturisit, în luna aprilie, că împreună cu fostul ei soţ, Jesse James, audecis să adopte un copil în urmă cu patru ani şi l-au adus pe Louis înreşedinţa cuplului încă din ianuarie, însă au hotărât să păstreze aceastăinformaţie doar pentru ei, urmând să o anunţe, public, după gala premiilorOscar. Însă, în luna martie, Sandra Bullock a depus actele de divorţ, în urmainfidelităţilor soţului ei, vedeta de televiziune Jesse James. Sandra Bullock adeclarat la acel moment că va finaliza procedura de adopţie a micuţului Louisîn calitate de părinte unic şi s-a mutat din California, instalându-se înoraşul Austin din statul american Texas.

A obţinut aprobarea vineri, 13

Divorţul dintreactriţa americană şi soţul ei a fost pronunţat în luna iunie.

Vineri, 13 august,considerată în general o dată nenorocoasă, a fost o zi de sărbătoare pentruSandra Bullock, deoarece un judecător de la Jefferson Juvenile Justice Centerdin New Orleans, oraşul în care s-a născut bebeluşul, a semnat actul caremarchează finalizarea procedurii de adopţie a lui Louis Bardo Bullock.

La această ultimăaudiere, actriţa americană a fost însoţită de câţiva prieteni şi membri ai familiei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-08-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine