2020-04-08 09:24

Sarah Stajic susţine că naistul este “cel mai groaznic om din lume”. Fiica vitregă: Gheorghe Zamfir o bătea pe mama şi o înşela!

 |  18:08
Sarah Stajic susţine că naistul este “cel mai groaznic om din lume”. Fiica vitregă: Gheorghe Zamfir o bătea pe mama şi o înşela!

Zvonul că naistul Gheorghe Zamfir divorţează la 69 deani nu a surprins foarte tare, dată fiind firea boema a artistului şi relaţiileextraconjugale care i s-au pus în cârcă în ultimii ani. Motivul pentru care arfi decis să se separe de franţuzoaică Andree Noelle Marie Boitel de Moriselar fi dorinţa de a-şi reface viaţa alături de mult mai tânără cântăreaţă demuzică populară Nicoleta Beca, în vârstă de 25 de ani. În schimb, fiica savitregă îl contrazice şi susţine că, de fapt, mama ei a vrut divorţul pentru căse săturase să fie bătută şi înşelată de Zamfir. Naistul nu comentează acuzaţiileşi, prin vocea iubitei sale, ne-a trasmis că “astfel de cancanuri se scriulunar despre el”.

Supăratcă “nimic bun nu se mai scrie despre el, ci numai răutăţi”, Gheorghe Zamfirabia dacă mai spune “Alo” atunci când este sunat şi, imediat ce află că este căutatde ziarişti, pasează telefonul iubitei sale. La 25 de ani, Nicoleta Beca esteconvinsă că naistul este bărbatul vieţii sale şi nu da importanţă acuzaţiilorgrave care i se aduc acestuia, că ar fi infidel şi violent. Cântăreaţă de muzicăpopulară a fost cea care ne-a declarat că Zamfir nu vrea să se mai implice înscandaluri pentru că “aceste cancanuri se ţin lanţ de el”. Cât despre acuzaţiilefiicei vitrege a maestrului, cum că ar fi “cel mai groaznic om din lume”,Nicoleta ne-a declarat că “poate să spună ce vrea, că nu ne interesează”, iardespre nunta pe care ar pregăti-opentru 6 aprilie 2011, cântăreaţă ne-a asigurat că “zvonurile sunt doar nişteaberaţii”, însă nu s-a deranjat să le clarifice.

Înediţia de luni a emisiunii “Happy Hour” de la PRO TV, Sarah Stajic va povestidespre viaţa de familie pe care a trăit-o alături de naistul român, iar acuzaţiilesunt dintre cele mai grave, motiv pentru care mama sa, franţuzoaica Andree Noelle Marie Boitel de Morisel, a decis să-şifacă bagajele în 2005 şi să-l părăsească definitiv pe artist. Saraheste fiica din prima căsătorie a actualei soţii a lui Gheorghe Zamfir. MarieNoelle (62 de ani) şi Gheorghe Zamfir (69 de ani) s-au cunoscut în 1989, înFranţa, la un concert, când Zamfir s-a îndrăgostit de ea. Pe atunci, MarieNoelle era căsătorită cu primul ei soţ şi nu i-a răspuns în nici un fel luiZamfir. S-au reîntâlnit însă după câţiva ani, când Marie Noelle era divorţată şisingură. S-au căsătorit de Sfânta Maria Mică, în 1994, la primăria din Flagy,Franţa. Sarah avea pe atunci 12 ani, iar fratele ei, 10 ani. Deşi era doar uncopil, Sarah susţine că îşi aminteşte cum problemele au început chiar deatunci, la scurt timp după nuntă. “A început să o înşele, întâi mai puţin, apoidin ce în ce mai des. Apoi, el a început să aibă probleme cu banii, pentru căsunt sigură că ştiţi, a încercat să păcălească statul francez şi nu a vrut săplătească taxe, de aceea, până la urmă, a început să cheltuiască din banii eipentru a-şi plăti taxele. Locuiau într-o casă mare, mare, împreună cu noi,copiii, o casă mare şi luxoasă, dar el a trebuit să fugă din Franţa de Fisc, şiaşa mama a trebuit să se mute într-o casă mică unde să stea cu chirie. Atunciau început cele mai mari probleme”, îşi aminteşte Sarah.

Franţuzoaica aintentat divorţul după o bătaie zdravănă

Fiicavitregă a lui Zamfir mai povesteşte că acesta nu doar a înşelat-o pe mama ei înrepetate rânduri, ci a şi lăsat-o de cele mai multe ori singură, a bătut-o şis-a folosit de banii ei. ”Mi-am dat seama, după aceea, că era cel mai groaznicom din lume”, spune Stajic. ”La un moment dat, ne-a spus să venim în România, sălocuim cu el. Însă când am venit acolo, la Bucureşti, ne lăsasinguri, într-o ţară despre care nu ştiam nimic, fără nimeni, fără nici un ban.Noi nu aveam ce mânca, nu aveam cum să ieşim din casă, iar el îşi petrecea tottimpul cu această fată, Gina. Stătea tot timpul cu ea. Până într-o zi, când avenit acasă şi a bătut-o pe mama! Da, a bătut-o pe mama şi ea a trebuit sămeargă la spital. Atunci ne-am hotărât să ne întoarcem în Franţa”, susţineSarah. Fiica vitregă a lui Zamfir a povestit echipei ”HappyHour” că Marie Noelle este cea care a depus actele de divorţ, anul trecut:”Mama a intentat divorţul acum un an, iar eu am fost împreună cu ea la avocat,vara trecută. Am plecat fără să-i spunem lui, iar când el a primit citaţia amers la presă şi a anunţat că de fapt el a intentat divorţul, ceea ce nu esteadevărat! E o minciună, e un mincinos!”. În prezent, Marie Noelle se simtefoarte rău, a avut mai multe atacuri cerebrale, iar doctorii spun că estestabilă, dar că trebuie să se liniştească şi să nu mai aibă supărări pentru aevita încă un atac cerebral care i-ar putea fi fatal.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-03-07

Mai multe imagini:
Sarah Stajic susţine că naistul este “cel mai groaznic om din lume”. Fiica vitregă: Gheorghe Zamfir o bătea pe mama şi o înşela!
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine