2019-08-20 15:00

Sătulă de speculaţii! Giulia Anghelescu vorbeşte despre divorţ

 |  18:01
 Sătulă de speculaţii! Giulia Anghelescu vorbeşte despre divorţ

Giulia Anghelescu a acceptat să vorbească despre zvonurile legate de un eventual divorţ între ea şi Vlad Huidu, după ce în ultima perioadă presa a speculat că cei doi s-au despărţit de 1 mai. Artista a mărturisit, în schimb, că ea şi Vlad au luat o pauză, însă niciunul dintrei ei nu s-au gândit la divorţ.

După ce Giulia Anghelescu şi Vlad Huidu au petrecut minivacanţa de 1 Mai separat au apărut mai multe zvonuri potrivit cărora cei doi se află în pragul divorţului.

"Relaţia dintre mine şi Vlad este una cât se poate de normală, evident că avem micile noastre certuri ca în orice cuplu, însă departe de noi gândul unui divorţ. Toate aceste speculaţii au plecat de la faptul că eu şi Vlad am mers separat la mare de 1 mai.

Nu se pune problema unui divorţ şi nici nu avem probleme de comunicare în acest moment!", a declarat Giulia Anghelescu pentru realitateatv.net.

Giulia şi Vlad s-au căsătorit religios în vara anului 2012, atunci când şi-au botezat şi fetiţa. Înainte de a deveni soţ şi soţie, aceştia au mai trecut printr-o despărţire lungă, care a durat doi ani, şi, când nimeni nu se mai aştepta să-i vadă împreună, au decis să-şi mai acorde o şansă.

În anul 2004 Giulia renunță la trupa Candy optând pentru o carieră solo. Imediat lansează și primul album solo intitulat "Giulia", de ziua ei, pe 7 noiembrie 2004.

În 2008, este lansat cel de-al treilea album solo al Giuliei, intitulat "Primul Pas". De pe acest album, este promovată piesa "Te-am ales", un featuring cu Gabriel Huiban. Tot în 2008, artista participă la show-ul TV "Dansez pentru tine", unde se clasează pe primul loc reușind astfel să câștige Trofeul Viselor. Începând cu 2009, devine solista trupei DJ Project, cu care lansează 3 piese care în scurt timp vor ajunge să ocupe locuri fruntașe în topurile de specialitate ("Nu", "Regrete" și "Mi-e dor de noi").

În 2011, Giulia declară în mod oficial că este însărcinată. În această perioadă lansează și videoclipul piesei "Vorbe Goale", un clip care marchează relansarea carierei sale solo. În 2012, apare noul album "Un om cu un pian", de pe care este extrasă ca single piesa cu același nume.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-05-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray