2020-05-29 04:21

Scandal de proporţii între Vica Blochina şi Augustin Viziru

 |  18:09
Scandal de proporţii între Vica Blochina şi Augustin Viziru

Augustin Viziru şi Vica Blochina au ajuns la cuţite! Cearta s-a iscat de la un banal subiect, iar treptat, cei doi şi-au aruncat vorbe grele. Discuţia a pornit culmea, de la un cartof, însă orgoliile lor au făcut ca lucrurile să ia o amploare şi mai mare. Drept urmare, blondina a fost numită de Augustin „balerină de oraş”, iar acesta s-a ales cu apelative de genul „golan”. Dacă Vica a găsit sprijin la Cristina Cioran, cea cu care pe parcursul acestor ediţii a legat o relaţie strânsă, Augustin a găsit înţelegere la Doiniţa Oancea, dar şi la Ionuţ Iftimoaie, care a încercat să calmeze spiritele. Rămaşi în competiţia de la „Ferma Vedetelor”, ei se gândesc la tot felul de strategii pentru a pune mâna pe marele premiu de 50.000 de euro.

Cartofii prăjiți au stârnit o controversă între Augustin și Vica, chiar de la prima oră a dimineții. Ea l-a mustrat pe Augustin, din cauză că a îndrăznit să își prăjească cartoful lui, iar Ionuț și Doinița au luat aceeași decizie: „Voi când îi faceți ouă fierte lui Dan, vă zice cineva ceva?”, a spus el. Prin urmare, cei doi au profitat de acest prilej şi au avut grijă să se complimenteze puţin.

Aşa că Augustin a numit-o pe Vica „balerină de oraş”, făcând referire la faptul că ea a fost ani buni amanta lui Victor Piţurcă. Este cunoscută relaţia celor doi, mai ales că s-a declanşat un adevărat scandal, când blondina şi fostul selecţioner al României s-au luptat în instanţă pentru pensia alimentară a copilului lor. De altfel, blondina nu s-a lăsat mai prejos şi i-a găsit imediat un apelativ acestuia: „golan”.

Discuția s-a prelungit și la masă, de față cu ceilalți, însă cu toții și-au dat seama că problema reală nu sunt cartofii, ci sunt doar un pretext pentru resentimente mai vechi. Concurenţii s-au împărţit în tabere. Vica a fost îndelung susţinută de Cristina Cioran, iar Augustin a preferat ulterior să le ignore, şi s-a descărcat în faţa lui Ionuţ Iftimoaie, căruia i-a şi mărturisit că are o strategie.

George Vintilă, noul fermier

Noua săptămână a început cu un alt fermier. Iulia Vântur le-a adus scrisoarea mult așteptată, jocuri și o sarcină specială pentru această săptămână. Dima, cel care a părăsit competiţia, l-a ales pe George drept fermier al săptămânii, iar Vica a fost cea care a intuit această decizie. După doar o săptămână, George a reușit să impresioneze și să preia conducerea fermei: „Voi încerca să fiu un fermier cât se poate de organizat, în primul rând. În direcția asta, probabil, voi încerca să merg cu toată echipa!”.

Sarcina dată de Iulia este reprezentată de schimbul de roluri între fete și băieți. În această săptămână, fetele se vor ocupa de construcții și muncile curții, iar băieții vor trece la cratiță și le vor sfătui de pe margine.

Creativitatea, simțul artistic și talentul actoricesc le va fi pus la încercare. Ei vor trebui să joace o mică scenetă la Ferma Mioritică, un mini serial de patru episoade, pentru care vor primi zilnic un rezumat pe baza căruia să dezvolte scenariul. Și capacitatea de a se recunoaște a fost supusă testului la jocul de-a baba oarba, care a stârnit hohote de râs, fiind nevoiți să se recunoască doar după părțile corpului.

Se luptă pentru 50.000 de euro

Vica Blochina, Augustin Viziru, Dan Helciug, Doiniţa Oancea, Cristina Cioran şi Ionuţ Iftimoaie se luptă să câştige marele premiu de 50.000 de euro. În urmă cu o săptămână, lor li s-au alăturat Gina Pistol, Roxana Ionescu şi George Vintilă. Peste câteva săptămâni, se va desemna marele câştigător al show-ului, iar până atunci ei vor trebui să facă faţă duelurilor şi sarcinilor de la fermă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-04-28

Mai multe imagini:
Scandal de proporţii între Vica Blochina şi Augustin Viziru
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine