2020-04-08 15:49

SCANDAL la Antena 1. Andreea Berecleanu şi-a dat DEMISIA: „Drumurile noastre se despart. Nu voi accepta situații impuse”

 |  19:52
SCANDAL la Antena 1. Andreea Berecleanu şi-a dat DEMISIA: „Drumurile noastre se despart. Nu voi accepta situații impuse”

Andreea Berecleanu, prezentatoarea principalului jurnal de știri, Observator 19, a decis să plece de la Antena 1 și să arunce cuvinte grele la adresa conducerii. Într-un mesaj postat pe Facebook, fosta prezentatoare lasă de înțeles că va reveni la o altă televiziune. De altfel, în ultimele săptămâni, Berecleanu a fost văzută extrem de rar la pupitrul de știri, acolo unde Octavia Geamănu i-a luat locul.

”Am stat 17 ani în Antena 1 pentru că nu am fost constrânsa în vreun fel. Astăzi drumurile noastre se despart. Nu voi accepta situații impuse. Sunt prezentator de știri de 27 de ani, sunt un jurnalist respectat atât de colegii de breaslă cât și de către public tocmai pentru că nu am dezamăgit, sunt un om corect și onest. Pot să dau și amănunte despre alegerea mea de a pleca dar cred că viață trebuie să-și urmeze cursul, la fel și profesia mea.

Voi fi alături milioanelor de oameni cu dragoste și respect mereu, sub diferite forme, și va mulțumesc pentru toți acești ani. Mulți dintre voi, așa cum mi-ați spus oficial pe rețelele mele de Social Media sau în studiile de piață, dar și pe stradă, față în față, mă considerați un prieten al familiei dv și un jurnalist cu credibilitate. Ba mai mult, aceia dintre dv care nu erați telespectatori ai Antena 1, ați ales Observatorul de dragul meu. Această încredere înseamnă enorm pentru mine. Așa cum nu mă dezic de principiile mele, nu mă voi dezice nici de voi! Ne vom întâlni, cu siguranță! Cu dragoste, a voastră, Andreea”, este mesajul postat de Andreea Berecleanu.

Alessandra Soicescu va prezenta Observator 19.

“Într-o perioadă cu schimbări majore în viața mea, pe care le-am primit cu bucuria matură a mamei și a femeii împlinite din toate punctele de vedere, a venit și propunerea Antenei 1 de a prezenta Observatorul de la ora 19.00, unde timp de 16 ani am avut cele mai puternice experiențe din cariera mea de jurnalist. Parcă nici nu am lipsit de acolo, atât de firesc mi se pare să prezint Observatorul. Și nu e vorba doar de prezentarea celui mai important jurnal de știri al Antenei 1, ci de uriașa muncă de echipă din spate, unde abia aștept să pun amprenta experienței mele și de a face parte din cel mai important și mai complex proiect media al momentului. Un proiect în care, fără să uite o secundă de cei 26 de ani de când este pe piață, de tradiția pe care o are în spate, Observatorul face un salt imens spre viitor”, a declarat Alessandra Stoicescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine