2020-05-25 18:57

Scandal la ASIA EXPRESS 3. Cântăreața Adda, scoasă din minți de iubitul ei: ”Taci din gură!”

 |  23:34
Scandal la ASIA EXPRESS 3. Cântăreața Adda, scoasă din minți de iubitul ei: ”Taci din gură!”

Ultimul test al etapei i-a pus în dificultate pe concurenții de la ”Asia Express, sezonul 3”, întrucât aceștia au fost nevoiți să fie numai ”ochi și urechi” pentru a asculta un discurs al lui Josh, un preot, pentru a răspunde apoi unei întrebări adresată de Gina. În cazul în care se vor prezenta cu lecția învățată, ei vor intra în jocul pentru amuletă. Momentul a adus tensiune mare in cuplul Adda - Catalin Rizea, care si-au pierdut cumpatul.

Acest joc a adus, însă, o criză de nervi pentru Adda, care a fost întreruptă de iubitul ei: ”Taci din gură, te rog.”, a spus ea.

”Bă, iubire, trebuia să citești misiunea cu mine. Trebuia să citești minte.”, i-a spus ea, în timp ce și el a reacționat nervos: ”Vorbesc cu tine...De ce țipi?”

La rândul ei, Adda i-a explicat că a citit panoul şi că a făcut lucrurile ca la carte, însă Cătălin a insistat că este vina ei. "Eu mi-am făcut treaba, tu trebuia doar să-mi spui: "Bă, eu am citit panoul". Nu mai aveai nimic altceva de făcut!".

Pe tot parcursul probei, s-au contrazis şi au ţipat unul la altul.

"Şi noi ne-am dus aproape jumătate de drum ne-am dus pe jos. Trebuia să mă asculţi, trebuia să citeşti şi tu! Nu trebuie să te superi.", a precizat blondina către soţul ei. 

După o zi plină de conflicte, contraziceri, dar şi oboseala, Cătălin s-a săturat şi a pus piciorul în prag. "Nu-i vorba de asta, Adda. Nu mă supăr, chiar mă enervez acum, serios! Gata, ajunge, pe bune!", a fost răspunsul lui.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine