2020-08-04 20:37

Scandal la Vocea României: o semifinalistă, susținută de Consiliul Județean Satu Mare

 |  16:03
Scandal la Vocea României: o semifinalistă, susținută de Consiliul Județean Satu Mare

Tudor Chirila este revoltat din cauză că una dintre concurentele de la "Vocea Romaniei", care face parte din echipa sa, este sustinută de Consiliul Judetean Satu Mare.

Tanara Tincuta Fernea este fiica lui Vasile Fernea, fost inspector sef al politiei din Satu Mare, arata PortalSM. Promovarea atat de mare a tinerei l-a revoltat pe Tudor Chirila, chiar daca fata face parte din echipa sa.

"In weekend-ul care a trecut am primit mai multe mesaje legate de sustinerea primita de una dintre concurentele din echipa mea, Tincuta Fernea, de la Consiliul Judetean Satu Mare. Am primit poze cu panouri outdoor de prin oras, link-uri cu articole de presa, capturi de pe site-ul CJ Satu Mare etc.

Scandal la Vocea României: o semifinalistă, susținută de Consiliul Județean Satu Mare
zoom
Se pare ca presedintele Consiliului Judetean Satu Mare a sustinut chiar si o conferinta de presa in care anunta sustinerea Tincutei din partea institutiei. S-au printat afise si flyere cu grafica preluata de pe pagina de Facebook Vocea Romaniei pe care Consiliul Judetean Satu Mare si-a pus propria sigla. O parte din materialele promotionale foloseau inclusiv fotografia mea si a lui Marius Moga (cei doi antrenori care ne-am intors la Tincuta la auditiile pe nevazute) si logo-ul Vocea Romaniei fara acordul detinatorilor drepturilor", a scris pe blog Tudor Chirila.

Artistul a adaugat ca Pro TV va transmite o notificare Consiliului Judetean Satu Mare prin care o sa ceara indepartarea tuturor materialelor respective.

"Din punctul meu de vedere, implicarea unei institutii publice intr-un astfel de concurs de divertisment inseamna un sprijin nejustificat pentru un concurent si nu mai are nicio legatura cu ceea ce se intampla pe scena. In plus, este un gest de imixtiune politica, pentru ca stim cine sunt reprezentantii consiliilor judetene si cum au fost alesi.

Ma revolta mai ales faptul ca s-au folosit de imaginea mea fara acordul meu. In plus, presupun ca un astfel de sprijin acordat de un Consiliu Judetean se face din banii contribuabililor si ma intreb daca este de interes public. Pe de alta parte cati posibili tineri artisti sunt sprijiniti in mod real de Consliliul Judetean Satu-Mare? Si in baza caror criterii se selecteaza artistii care merita sa fie sprijiniti?", a adaugat Chirila.

Scandal la Vocea României: o semifinalistă, susținută de Consiliul Județean Satu Mare
zoom
Cantaretul considera ca gestul Consiliului Judetean Satu Mare creeaza un cadru inechitabil si ca daca s-a mai intamplat si pana acum el nu a stiut nimic.

"Cu toate astea, pentru ca imi doresc sa fiu un profesionist si mai ales pentru ca nu vreau sa devin autorul unei noi discriminari am sa continui sa o antrenez pe Tincuta Fernea la Vocea Romaniei incercand sa-i aleg cele mai potrivite piese si sa-i acord cele mai bune sfaturi impreuna cu antrenorul de voce, doamna Gabriela Dutescu", a incheiat Chirila.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-12-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz