2020-07-05 20:32

Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu le dau ponturi bucătarilor! Află care sunt sfaturile lor

 |  20:01
Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu le dau ponturi bucătarilor! Află care sunt sfaturile lor

Cei trei chefi, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu le dau ponturi concurenților de la show-ul culinar, care va începe luni, la Antena 1. Pentru că își doresc ca participanții de la ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” să se descurce cât mai bine în bucătărie, jurații au pregătit pentru ei un set de reguli de care trebuie să țină neapărat cont.

Ingredientele proaspete și ustensilele curate se regăsesc în topul cerințelor celor trei jurați.

”Eu i-aș sfătui să încerce să descopere ce stil de gătit li se potrivește, apoi să se perfecționeze în acea direcție. De asemenea, experiența e foarte impprtanta, așa că trebuie să gătească zi de zi, dar și să încerce gusturi noi cât mai des. Prin urmare, i-aș sfătui să testeze restaurantele mari de afară și din țară ca să descopere gusturi noi. Documentarea e și ea vitală: așadar, citiți cărți de specialitate! Un alt sfat e legat de ustensile, cuțitele trebuie să fie de calitate. Nu în ultimul rând, recomand ca ingredientele din care gătesc să fie proaspete, alese din piețe, de la țărani.”, a declarat Florin Dumitrescu. 

”Țin mult la calitatea cuțitelor și a ustensilelor, alegeți-le cu grijă! Cumpărați ingrediente proaspete, de la piață. Evitați cât de mult puteți congelatele, mai ales dacă aveți la dispoziție o piața cu produse locale, de sezon. Și, nu în ultimul rând, informați-va mereu: cărți de specialitate, internet, bucătari mai experimentați.”, a spus Sorin Bontea.

”Îi sfătuiesc să experimenteze mult, chiar dacă greșesc. Orice greșeală te duce cu un pas mai departe, te face să fii mai bun decât ai fost ieri. Un alt sfat e legat de folosirea ingredientelor proaspete. Și, la fel de important, îi sfătuiesc să nu le fie teamă!”,este recomandarea lui Cătălin Scărlătescu pentru toți concurenții emisiunii culinare.

Marea premieră “Hell’s Kitchen – Iadul Bucatarilor” are loc luni, 22 septembrie, la ora 20.30, la Antena 1.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-09-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz