2020-07-03 14:21

Schimb dur de replici intre Andra si Mihaela Radulescu la „Romanii au talent”

 |  13:12
Schimb dur de replici intre Andra si Mihaela Radulescu la „Romanii au talent”

Regizata sau nu, cearta dintre Andra si Mihaela Radulescu a facut deliciul publicului show-ului „Romani au talent”, dar a lasat un gust amar pentru doua tinere care au venit la preselectiile concursului. Fara a face vreo referire la dansul celor doua fete, talentul pe care au venit sa-l prezinte juratilor, pana la urma, Raduleasca a sarit ca arsa cu replici usturatoare la adresa siluetei lor. Pe motiv ca sunt prea grase, diva de la Monaco le-a eliminat din competitie si a avut un schimb dur de cuvinte si cu Andra, data fiind „indrazneala” acesteia de a le lua apararea.

"Foarte elastice, dar daca nu slabiti 5 kilograme pana in etapa urmatoare nu treci de mine. V-am spus un adevar", a spus Mihaela.

"Mi se pare ca Mihaela este prea dura cu voi. Nu suntem la gimnastica, ci la Romanii au Talent. Este vorba despre talent. Comentam talentul si nu kilogramele. Nu inteleg de ce sa le spunem sa slabeasca. Imi plac dansatoarele talentate", a spus Andra.

"Tie iti plac dansatoarele grase? Lacul lebadelor pe 100 de kilograme pe picior! Nu merge, Andra, la gimnastica, e dans. E un talent despre muzica", a spus Mihaela Radulescu.

"Eu caut oameni talentati, nu slabi", a spus Andra.

"Ei, bine ca m-au luat pe mine in juriu ca eu nu caut asa ceva. In dans conteaza kilogramele.",a spus Mihaela. 

Cu samanta de scandal in poseta, mai mult ca sigur de firma aleasa pe spranceana, Mihaela Radulescu nu a pus punct scandalului nici dupa ce a luat sfarsit  jurizarea.

"Reactia Andrei a fost una populara. Hai sa tinem si cu grasii. Grasii au loc oriunde in lume, in dans nu. Andra a facut ca si cum eu mi-as da cu parerea in muzica. Te-ai luat de mine aiurea in tramvai. A aplaudat lumea ca ai avut o parere populara", a spus Mihaela.

"Mie nu mi s-au parut grase", a incheiat Andra, pe un ton elegant si impaciuitor, total opus inversunarii cu iz de frustrare a divei care nu concepe sa manance mai mult de trei pufuleti pe zi. Doar este iubita de VIP, este musai sa dea bine in tabloide!


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-03-14

Mai multe imagini:
Schimb dur de replici intre Andra si Mihaela Radulescu la 'Romanii au talent”
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz