2020-02-21 17:29

Schimbări la VISURI LA CHEIE: Adela Pârvu și-a dat demisia după 5 ani / Cine a rămas în echipa de la Pro TV

 |  19:27
Schimbări la VISURI LA CHEIE: Adela Pârvu și-a dat demisia după 5 ani / Cine a rămas în echipa de la Pro TV

Dupa 5 ani la "Visuri la cheie", Adela Pârvu și-a dat demisia de la Pro TV. Schimbările pentru „Visuri la cheie" continua: Adela Parvu nu este singura care paraseste emisiunea. Si Ciprian Vlaicu a ales să se dedice și el proiectelor personale, iar Dragoș Bucur revine la cârma show-ului.

In schimb, arhitecții Alina Vîlcu și Omid Ghannadi revin la „Visuri la cheie", după o pauză de un an de zile.

In proiect rămân în continuare arhitectul Valentin Ionașcu, designerul Cristina Joia si noua componentă - Laura Boghiu, arhitect și designer de interior.

„«Visuri la cheie» este pentru mine o provocare uriaşă, o experienţă unică, şi abia aştept să văd casele şi să cunosc familiile pe care le vom ajuta. Îmi doresc să le aducem zâmbetul pe buze şi speranţa că vor avea o viaţă mai frumoasă tuturor celor la care vom ajunge în acest sezon. Îmi doresc foarte tare să vedem primele case predate şi primele reacţii de bucurie ale beneficiarilor, a declarat Laura Boghiu, noua membră a echipei 'Visuri la cheie'.

 Pe de alta parte, Alina Vilcu sustine ca emisiunea Visuri la cheie este locul in care isi doreste sa fie in acest moment.

„Deşi am mai multe proiecte în paralel şi deşi nu am un plan concret de a le organiza, am tare multă încredere că Dumnezeu mă va ghida pas cu pas şi că locul meu acum este în echipa «Visuri la cheie». Cu această hotărâre vine şi o lecţie pe care aş vrea să o transmit mai departe: niciodată să nu spui niciodată! La un moment dat, de dragul unei consecvenţe, te-ai putea trezi blocat într-o anumită situaţie, iar statul pe loc înseamnă să-ţi negi visurile. Am un sentiment frumos, de intimitate şi căldură, ca şi cum m-aş reîndrăgosti de un fost iubit cu care am rămas prietenă, a mărturisit Alina Vîlcu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine