2020-02-28 23:18

Se împacă Cristian Mitrea cu Andreea Mantea? Vezi ce spune bărbatul

 |  13:18
Se împacă Cristian Mitrea cu Andreea Mantea? Vezi ce spune bărbatul

Vești proaste pentru Andreea Mantea! Deși, este însărcinată cu copilul lui Cristian Mitrea, câștigătorul emisiunii “Burlăcița”, relația ei cu luptătorul a rămas tot la pragul de despărțire. Problemele pe care le-au avut, în trecut, îi împiedică pe cei doi să redevină un cuplu, cu toate că în curând, Andreea și Cristi vor deveni părinți.

Show-ul “Burlăcița” i-a adus împreună, dar le-a adus și lucruri mai puțin plăcute. Dintre toți bărbații aleși pe sprânceană pentru competiție, Andreea Mantea a pus ochii pe Cristian Mitrea, declarând la sfârșitul emisiunii că în sfârșit și-a găsit jumătatea.

Relația lor a ținut câteva luni, iar apoi cei doi au anunțat că s-au despărțit. În vremurile bune, îndrăgostiții și-au făcut același tatuaj la încheietura mâinii,simbol al iubirii lor.

"Ne potriveam. Da, am suferit enorm. Noi suntem despărțiți și punct, asta e, nu contează dacă o vreau sau nu înapoi Mi se mai întâmplă să fiu asaltat de femei, dar fug, nu-mi place chestia asta", a declarat Cristian Mitrea, în cadrul unei emisiuni de la Kanal D.

Se pare că nici Andreea Mantea nu poate să-l uite așa ușor pe luptător, mai ales că în pântece îi poartă copilul. Prezentă la o emisiune tv de la Antena 1, bruneta a mărturisit că încă se mai întâlnește cu Mitrea, întrucât mai trebuie să clarifice unele lucruri.

"Ne mai întâlnim din când în când. Probabil că o să ne mai despărțim de câteva ori. Nu suntem împreună, eu sunt singură, dar ne mai vedem, mai avem lucruri de lămurit", a povestit Mantea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-11-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine