2019-10-20 22:10

Se împacă Jennifer Aniston cu Brad Pitt? Actriţa a DIVORŢAT după nici trei ani de căsnicie

 |  10:17
Se împacă Jennifer Aniston cu Brad Pitt? Actriţa a DIVORŢAT după nici trei ani de căsnicie

Actorii Jennifer Aniston (49 de ani) şi Justin Theroux (46 de ani) au anunţat că drumurile lor se separă după mai puţin de trei ani de căsnicie. Cei doi s-au căsătorit în luna august 2015 şi nu au dezvăluit motivul pentru care au hotărât să divorţeze.

„Am decis să ne anunţăm despărţirea. Am luat această decizie de comun acord şi cu iubire la sfârşitul anului trecut. Suntem doi cei mai buni prieteni care au decis să nu mai formeze un cuplu. Însă, ne dorim să ne continuăm prietenia pe care o preţuim. În mod normal, am fi făcut acest lucru în privat, dar luând în considerare că industria bârfei nu poate rezista unei oportunităţi pentru a specula şi inventa, am vrut să vă spunem adevărul direct”, au anunţat Jennifer Aniston şi Justin Theroux.

Anunţul, devenit imediat unul dintre cele mai populare subiecte pe Twitter, dă apă la moară cârcotaşilor care văd acum cale liberă pentru o împăcare de senzaţie a actriţei cu Brad Pitt. Cei doi au divorţat în 2005, Pitt începând o relaţie cu actriţa Angelina Jolie, de care s-a despărţit în anul 2016. Actorul este singur în prezent, iar divorţul său de Jolie se află în derulare într-o instanţă privată. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-02-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray