2020-03-28 17:31

Se va face în sfârșit lumină? Viața unei celebre ARTISTE, pe Netflix

 |  21:35
Se va face în sfârșit lumină? Viața unei celebre ARTISTE, pe Netflix

E mereu văzută în lumina reflectoarelor, însă puțini cunosc cu adevărat cum este ea în viața de zi cu zi. Vestea că va apărea altfel de cum e știută a stârnit curiozitatea tuturor celor interesați de viața ei. Mai ales că totul vine după ce a avut o perioadă destul de agitată.

Shania Twain a avut cea mai mare influență asupra ei. Alte persoane care au influențat-o sunt bunica ei, LeAnn Rimes, Tina Turner și Dolly Parton. Bunica ei a fost cântăreață de opera. Sunt doar câteva dintre ingredientele ce compuyn biografia celei care a devenit un fenomen.

Căci da, a devenit un fenomen muzical și aproape toată America o iubește - de aici și numele unei pelicule ce va exploda pe piață. Taylor Swift va lansa în curând documentarul ''Miss Americana'' (https://www.youtube.com/watch?v=40RsbcFRwNA&feature=emb_title), inspirat din cariera sa muzicală. Mult așteptatul documentar este regizat de Lana Wilson și are o durată de 85 de minute. Mai mult decât atât, acesta va deschide Festivalul de Film Sundance, care a început pe 23 ianuarie și se încheie pe 2 februarie.

Fanii speră

Lansarea documentarului va avea loc pe 31 Ianuarie, pe Netflix, potrivit platformei și variety.com. Oficialii platformei au spus că este un documentar ''provocator, inspirat și emoționant''. Și au mai adăugat că în acest documentar relevator, Taylor Swift îmbrățișează nu doar rolul de compozitoare și artistă, ci și cel al unei femei puternice. Lansarea documetarului vine după o perioadă destul de agitată din viața cântăreței. Proiectul este lansat după un an 2019 complicat, în urma denunţurilor lui Taylor cu privire la condiţiile abuzive în care a fost nevoită să lucreze, impuse de producătorul Scooter Braun şi de patronul discografic Scott Borchetta. Iar fanii speră că se va face în sfârșit lumină în ceea ce privește întreaga poveste.

De ce denunță acum?

Dar…Denunțurile ei au venit cam…târzior, respectiv după ce s-a “făcut” vedetă. În 2006, cu sprijinul lui Borchette Taylor Swift înregistra primul ei single, "Tim McGraw". Două luni mai târziu, albumul de debut al cântăreței era pe firul succesului. A stat “pe graficul” Billboard pentru 234 săptămâni, depășind recordul deceniului. Publicul a apreciat cântecele, subiectul lor fiind, la prima vedere, destul de superficial - prima dragoste, experiențele adolescenței, transformarea de la o fată într-o femeie, etc. Dar, în același timp, versurile nu erau triviale, ci, dimpotrivă și tocmai de aceea ea a avut succes.

Revenind la documentar, pentru prima dată superstarul în vârstă de 30 de ani a lăsat camerele de filmat să fie martore la unele dintre cele mai private momente - de la discuția tensionată, de la care a decis să împărtășească în sfârșit opiniile politice cu lumea, până la relația sa cu Joe Alwyn. Sinceritate sau asigurarea celebrității și după ce trece de 30? Rămâne de văzut.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine