2020-07-03 15:48

Se alege praful de "Neveste disperate"? Teri Hatcher şi Felicity Huffman vor să părăsească serialul

 |  17:37
Se alege praful de "Neveste disperate"? Teri Hatcher şi Felicity Huffman vor să părăsească serialul

Serialul“Neveste disperate” şi-ar putea pierde din fani, căci viaţa în Wisteria Lanen-ar mai avea acelaşi farmec fără “Susan” şi “Lynette”. Potrivit unor sursecitate de Daily Mail, actriţa Teri Hatcher se pregăteşte să spună “la revedere”echipei producţiei, iar exemplul său va fi urmat de Felicity Huffman. TeriHatcher, în vârstă de 45 de ani, care a interpretat personajul Susan Mayer timpde şapte sezoane în serialul "Neveste disperate", i-a anunţat pedirectorii postului ABC că următorul sezon al acestui popular show deteleviziune va fi ultimul la care va participa. "Teri a anunţat că vapleca şi se pregăteşte să meargă mai departe. Are în pregătire un alt proiectşi lucrează deja pentru un sitcom pe care vrea să îl lanseze imediat după ce vapărăsi serialul «Neveste disperate»", a declarat o sursă din cadrulpostului ABC care produce şi difuzează acest serial.

Potrivitaltor surse de la Hollywood, Teri Hatcher nu este singurul star din"Neveste disperate" care va părăsi serialul, deoarece FelicityHuffman ar fi anunţat şi ea că va pleca după următorul sezon. Pe de altă parte,colega lor din distribuţia show-ului, Eva Longoria Parker, trece prin momente dificileîn această perioadă, anunţând în urmă cu câteva zile că va divorţa de soţul ei,jucătorul de basket Tony Parker. "Teri Hatcher s-a inspirat din succesulunor actriţe precum Courtney Cox, care a părăsit serialul «Prietenii tăi/Friends»pentru a-şi lansa propriul sitcom, «Cougar Town»", a explicat o altăsursă.

La rândulsău, purtătorul de cuvânt al postului ABC a declarat: "În acest momentfilmăm pentru următorul sezon al serialului. Nu avem nimic de declarat înlegătură cu sezonul care va urma după acesta".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638949-03-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz