2020-02-19 19:44

Se confirmă: Victor Ciutacu îşi mută “Vorbele grele” la Antena 3

 |  12:02
Se confirmă: Victor Ciutacu îşi mută “Vorbele grele” la Antena 3

Emisiunea"Vorbe grele", prezentată de jurnalistul Victor Ciutacu, va fidifuzată săptămânal, vineri seara, la Antena 3, a anunţat Mihai Gâdea,directorul executiv al televiziunii, luni seară, în cadrul talk show-ului"Sinteza Zilei".

"Emisiunea«Vorbe grele» cu Victor Ciutacu va fi difuzată la Antena 3, în foarte scurtăvreme. Va fi o emisiune săptămânală, va fi difuzată vineri seara, dupăemisiunea «Conexiuni» cu Valentin Stan", a spus Mihai Gâdea.

VictorCiutacu a fost prezent, luni seară, în calitate de invitat în emisiunea"Sinteza Zilei". "Domnule Ciutacu, vă dorim mult succes şi văspunem bine aţi venit în Antena 3", i-a spus Gâdea lui Ciutacu.

La rândulsău, jurnalistul Victor Ciutacu a spus că s-a făcut multă "psihoză"în legătură cu locul unde va pleca şi unde îşi va muta emisiunea "Vorbegrele", care a fost prezentă în grila televiziunii Antena 2 din anul 2007până în 2010.

"Ciutacunu pleacă nicăieri. Ciutacu a rămas în trust şi a rămas acolo unde consideră căîi e locul", a declarat Victor Ciutacu. Jurnalistul a precizat că a primitşi alte oferte, "inclusiv una politică".

În afarăde emisiunea sa săptămânală, Victor Ciutacu va continua să participe, încalitate de invitat, şi la alte programe de dezbatere ale postului Antena 3.

Pe dealtă parte, Mihai Gâdea a spus că în următoarea perioadă vor mai fi anunţatepersoane care vin în Antena 3. "Mă bucur şi este o bucurie sinceră. Suntemîntr-o perioadă în care lumea vine înspre noi şi în zilele următoare vom vedeaastfel de lucruri", a spus Mihai Gâdea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-12-25Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine