2020-02-28 12:21

“Se iubeau mai mult când el era însurat!”

 |  17:10
“Se iubeau mai mult când el era însurat!”

Au fost amanţi timp de 15 ani şi povestea lor de amor părea desprinsădin poveştile lui Shakespeare, însă amorul ce i-a legat atâta vreme s-a mai subţiatde când bărbatul a divorţat. Focul iubirii de altădată pare că s-a mai stins şiîndrăgostiţii nu mai sunt aşa pătimaşi că atunci când se întâlneau pe ascuns. Obună prietenă a cuplului ne-a confirmat că, într-adevăr, nu mai este ca pevremuri şi ceva s-a schimbat de când au undă verde să se iubească. Mai mult,Enache s-a întors în fostul cămin conjugal, dar spune că va locui acolo numaitemporar, pentru că trebuie să strângă bani de casă. Iuliana locuieşte laSnagov împreună cu fiul lor, David, în casa mamei sale.

Amorul interzis e mai intens sau este doar cazul Iulianei Marciuc şi allui Adrian Enache? Porumbeii s-au iubit cu foc timp de 14 ani, chiar dacă sautocmai pentru că bărbatul era însurat. Pe vremuri nu visau decât la ziua încare, în sfârşit, pot fi un cuplu normal şi numărau zilele până când se vorputea muta împreună, la casa lor. Iată că ziua aceea a sosit şi încă de anultrecut, însă nici o schimbare în bine nu s-a petrecut până acum în relaţia celordoi. Imediat după divorţul din octombrie unii auzeau deja clopote de nuntă, iarIuliana nu mai contenea cu prezentările de modă în care îmbrăca de fiecare datărochia de mireasă. În curând se împlineşte un an de când au primit undă verdela amor, însă nici vorbă de nuntă în cazul lor. Doar o slujbă de logodnă făcutăîn grabă pentru a li se permite să fie naşi de cununie, însă departe de a fievenimentul pe care îl aşteaptă de 15 ani. Mai mult, nici nu mai locuiescîmpreună, motivul fiind unul cât se poate de pueril: trubadurul ar vrea săstrângă bani de casă şi tocmai de aceea s-a mutat în fostul cămin conjugal.Fosta soţie l-a primit de dragul fiicei lor, însă situaţia este una tensionată,mai ales că fostul tata-socru l-a făcut cu ou şi cu oţet prin ziare pentru că şi-abătut joc de fata lui. Enache nu se dă învins de bârfe şi îşi vede încontinuare de viaţa lui. Iuliana, şi ea de-a ei, iar pentru această vară locuieştela Snagov, în casa mamei sale. Prietenii cuplului care se aşteptau să joace lanuntă încă de când s-a pronunţat divorţul se arată dezamăgiţi de turnura pe care a luat-o relaţia lor.“Sunt încă împreună, însă s-a schimbat relaţia lor de când nu mai sunt nevoiţisă se ascundă. Ştii cum se spune că totul este mai bun atunci când esteinterzis! La fel şi cu ei! Când el era însurat, mie îmi părea că se iubesc maimult! Acum nu mai văd nici o sclipire în ochii lor când sunt împreună, pe cândînainte se sorbeau din priviri şi nimic nu mai există în jurul lor. Păreau căse teleportează în altă lume când se întâlneau. Sper să fie doar impresia mea şisă greşesc, dar nu ştiu cât mai rezistă aşa!”, ne-a mărturisit o amică acuplului, care îi cunoaşte de peste 10 ani.

Artistul se împarte între doi copii

Gurile rele spun că lui Enache i-a fost atât de greu să divorţeze pentrucă le iubea pe ambele femei, şi pe soţia lui, Corina, şi pe Iuliana. Dreptdovadă stă fiica lui, Diana, care a venit pe lume în timpul amantlacului cuMarciuc. Fetiţa are 13 ani şi a declarat la un moment dat că este împăcată cudecizia tatălui ei de a divorţa pentru Marciuc, mai ales că o place foarte multpe aceasta. Unii spun că fetiţa, dar şi sentimentele care i-au rămas pentrufosta soţie l-au îndemnat să revină, chiar şi pentru o perioadă, în fostul căminconjugal. Iuliana i-a dăruit în schimb un băieţel care îi seamănă leit. Davidare 5 ani şi o bună perioadă de timp numele lui a fost incert pentru că soţiade atunci a lui Enache susţinea că nu este copilul artistului, pentru că altfell-ar fi recunoscut. Trubadurul părea să întărească această ipoteză, deşi toatălumea bănuia că este băiatul lui. Într-un final, totul s-a terminat cu binepentru cel mic şi Adrian a recunoscut că este tatăl lui.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-02-28

Mai multe imagini:
“Se iubeau mai mult când el era însurat!”
zoom
“Se iubeau mai mult când el era însurat!”
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine