2020-02-26 19:39

Se tabloidizează şi Simona Gherghe! Va prezenta „Acces direct”, în locul lui Mădălin Ionescu

 |  11:53
Se tabloidizează şi Simona Gherghe! Va prezenta „Acces direct”, în locul lui Mădălin Ionescu

SimonaGherghe va prezenta, din 30 august, emisiunea "Acces Direct" de laAntena 1, în locul lui Mădălin Ionescu, care va rămâne în trustul Intact şi va revenicu un proiect nou. "După aproape nouă ani în care am prezentat ştiri, dupăpatru ediţii speciale «Geniali», am ales să fac o schimbare. Jurnalismul,pentru mine, înseamnă, înainte de orice, o mare pasiune, iar acum aceastăpasiune se va vedea într-un alt proiect. După colaborarea cu domnul ValeriuLazarov, m-am simţit mai bogată spiritual şi împlinită profesional. Amexperimentat o altă faţă a jurnalismului, o lume care m-a cucerit. Da, «AccesDirect» este o provocare frumoasă şi am încredere că va fi totul bine", adeclarat Simona Gherghe.

Renunţăla “Observatorul de weekend”

MădălinIonescu rămâne în echipa Intact şi va reveni cu un proiect nou, potrivitcomunicatului.

SimonaGherghe lucrează în Antena 1 din anul 2002. Ea s-a aflat la pupitrul"Observatorului de weekend" la Antena 1, care, până în lunaseptembrie, va fi prezentat de Andreea Berecleanu, cea care va fi, din 23august, şi gazda "Observatorului 19" din cursul săptămânii.

Dinseptembrie se va lua o decizie cu privire la persoana care o va înlocui peSimona Gherghe la "Observatorul de weekend", au declaratreprezentanţii postului Antena 1.

MădălinIonescu lucrează la Antena 1 din anul 2008, după ce a încetat colaborarea cuNaţional TV, unde modera emisiunea "Miezul Problemei".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-08-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine