2019-12-07 13:13

Șerban Copoț, despre ASIA EXPRESS: Cum să mă înghesui cu Iuliana LUCIU prin India, în poziția linguriță?

 |  23:22
Șerban Copoț, despre ASIA EXPRESS: Cum să mă înghesui cu Iuliana LUCIU prin India, în poziția linguriță?

Șerban Copoț a făcut echipă, inițial, la Asia Express, cu prezentatorul TV Cosmin Seleși. În urma accidentării acestuia din urmă, Șerban Copoț a rămas singur. Ulterior, acesta a revenit în competiție alături de altcineva, respectiv George Vintilă, desi initial s-a pus problema ca partenera lui de concurs sa fie Iuliana Luciu. Sora Nicoletei Luciu a plecat acasa din cauza accidentarii partenerei sale, Margherita de la Clejani.

„Iuliana a avut o șansă… eu sunt om căsătorit, cu copii acasă și cum să mă duc eu cu Iuliana prin India, să ne înghesuim în poziția linguriță? Mi-au zis că mă mișc bine și îmi trebuie un partener de joacă. Mi-a fost foarte greu să țin ritmul, să țin pasul cu George. Nu am fost ultimii fazani niciodată, eu cu Cosmin. Ăsta e om de munte, face sporturi, se vede pe el, Cosmin nu este așa. M-a bucurat înlocuirea, am trecut peste ideea că nu voi pleca acasă cu Cosmin, dar producția a zis să rămân că vor găsi pe altcineva, mi-au zis că mi-l aduc pe George. Am mers la ghici, nu am avut timp niciodată să socializăm”, a declarat artistul la emisiunea Xtra Night Show, de la Antena 1.

„Am aflat și eu destul de târziu, am fost chemat din scurt, a sunat telefonul la 5 jumate dimineața, duminica. Au zis că mâine să vin încoace că s-a întâmplat o nedorită și Șerban e în depresie, la hotel. Eu cred că am văzut finala din sezonul trecut. Nu m-am gândit să zic nu ca idee de provocare. Eu am crezut că trebuie să plece Șerban acasă. Noi ne știam de la evenimente, concerte”, l-a completat George Vintilă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray