2020-07-09 15:32

Şerban Copoţ devine o şopârlă într-un film de animaţie

 |  20:01
Şerban Copoţ devine o şopârlă într-un film de animaţie

După ce anul trecut, fostul lider al trupei Animal X a scos pe piaţă prima sa carte pentru copii, în curând vocea artistului se va auzi şi pe marile ecrane într-o producţie animată. Alături de Virgil Ianţu şi Dana Rogoz, Şerban Copoţ va asigura dublajul în filmul ,,Blinky Bill: Koala cel poznaş”.

De când a devenit tătic, artistul a devenit tot mai interesat de activităţile prin care se poate aproapia de cei mici. Anul trecut, a lansat o carte pentru copii, iar acum se pregăteşte să bifeze o altă experienţă. El îi va da voce unei şopârle în animaţia ,,Blinky Bill: Koala cel poznaş”, premiera filmului în cinematografe fiind stabilită pentru 2 octombrie.

,,Visez de foarte mult timp să îmi împrumut vocea unui film animat, aşa că pot spune că mi s-a împlinit o dorinţă odată cu lansarea lui ,,Blinky Bill”. Personajul pe care îl interpretez eu, Jacko, este o şopârlă trăsnită, pentru care am avut foarte mult de lucrat cu vocea şi a fost nevoie să reproduc tot felul de maimuţăreli, la care eu mă pricep în general”, ne-a mărturisit Şerban.

Personajul pe care el îl va interpreta este o şopârlă australiană, Jacko, cu guler căreia îi place la nebunie să se distreze, motiv pentru care este şi un reputat comediant. Jacko îşi doreşte cu disperare să-şi facă prieteni, iar visul său va deveni realitate în momentul în care îi vor veni în ajutor Blinky şi Nutsy. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz