2019-11-15 00:29

Sfărșit tragic pentru un actor îndrăgit din THOR și TERMINATOR: s-a aruncat de pe un pod

 |  16:28
Sfărșit tragic pentru un actor îndrăgit din THOR și TERMINATOR: s-a aruncat de pe un pod

Actorul american Isaac Kappy, cunoscut din producţii precum "Thor" şi "Terminator: Salvation", s-a sinucis aruncându-se de pe un pod din apropierea unei autostrăzi din Flagstaff, statul american Arizona, potrivit Le Figaro.

Actorul, care avea 42 de ani, a mai jucat în serialul de succes "Breaking Bad" și era şi membru al trupei Monster Paws.

Înainte de deces, Kappy a publicat un mesaj pe contul său de pe reţeaua de socializare online Instagram, preluat de pe un cont neverificat, despre preşedintele Donald Trump şi pedofili, potrivit Mediafax.

"Fereşte-te de omul care nu are nimic de pierdut, pentru că nu are nimic de protejat", a scris acesta în mesaj. "De-a lungul săptămânii trecute (...) am ajuns la nişte revelaţii uimitoare despre caracterul meu", a scris acesta. "Vedeţi, credeam că sunt un tip bun. Nu am fost un tip bun. De fapt, am fost un tip destul de rău toată viaţa", a mai scris acesta.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-16Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
16 Mai 2019

asa se intampla cand esti folosit ca marioneta pentru a ataca un presedinte ales in USA..se numeste infractiunea de INALTA TRADARE contra CONSTITUTIEI si se pedepseste cu MOARTEA..daca nu se sinucidea tot acolo ar fi ajuns.O sa mai vedem foarte multe cazuri similare si prin Romania,eu stiu cateva nume care 100% vor ajunge la acelasi capat de linie dar nu vreau sa se spuna ca am dat cu piatra in balta.Asteptam,cum se zice TIC-TAC...ceasul merge inainte si tradatorii vor dispare din peisaj
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray