2020-08-08 04:27

Shakira este din nou însărcinată. Cântăreaţa va avea o fetiţă

 |  13:52
Shakira este din nou însărcinată. Cântăreaţa va avea o fetiţă

Shakira este din nou însărcinată şi va avea o fetiţă. Cântăreaţa şi partenerul său de viaţa, Gerard Pique, vor deveni din nou părinţi în ianuarie 2015, a declarat Carlos Vives, un apropiat al artistei. Informaţia potrivit căreia Shakira ar fi din nou însărcinată nu a fost confirmată de cei doi, anunţă cotidianul catalan Sport, citat de Mediafax.

"Da, este însărcinată şi este foarte bucuroasă", a declarat Carlos Vives.

Potrivit sursei citate, cântăreaţa ar fi însărcinată în trei luni şi va avea o fetiţă.

Shakira şi Pique au un băieţel, Milan, care s-a născut în ianuarie 2013.

Shakira a declarat, la începutul anului, că îşi doreşte o familie numeroasă. Cântăreaţa a ţinut să precizeze că a amânat decizia de a rămâne din nou însărcinată pentru că are mai multe proiecte muzicale. 

 „Dacă nu ar trebui să mă ocup de proiectele mele muzicale, aş fi deja însărcinată. Mi-ar plăcea să am opt sau nouă copii cu Gerard - propria mea echipă de fotbal“, a spus Shakira într-un interviu acordat revistei „Latina“.  

Shakira şi Gerard Piqué au o relaţie din 2011, iar în 2013 s-a născut primul lor copil, Milan. Cântăreaţa l-a întâlnit pe celebrul fotbalist în 2010, în timp ce promova imnul campionatului de fotbal, „Waka Waka (Time for Africa)“. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-07-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz